Radomljanke na tradicionalnem druženju ob koncu leta nagradile najboljše

Gostilna in picerija Jaka, ki je z lastnikom Alešem Stoparjem že vse od ustanovitve kluba podpornica rumenosrčnih, je gostila zaključno druženje članske ekipe ŽNK Radomlje Medex. 

Tradicionalno večerjo ob koncu leta so v klubu izkoristili tudi za razglasitev najlepšega gola jesenskega dela sezone, podelili so priznanja najboljšim posameznicam v letu 2023, nagradili igralke z jubilejnim številom nastopov v rumenem dresu in se nasmejali zabavnim trenutkom v minulih mesecih, ki jih bodo z vami delili konec tedna.

V spletnem glasovanju za najlepši gol ŽNK Radomlje Medex v jeseni 2023 ste največ glasov namenili zadetku Ule Omerzu, ki je v Ajdovščini zadela neposredno iz kota. Ula je v tesnem boju za zmago za zgolj odstotek glasov premagala Jono Javorič, za tri odstotke glasov pa Špelo Gerbec.

Kapetanka Katarina Gadnik je prejela priznanje za 150 nastopov v članski ekipi ŽNK Radomlje Medex, Ana Gerjolj in Margit Kosirnik pa sta domov odnesli priznanje za 50 tekem v članski selekciji rumenih.

Za najbolj zabavno igralko ŽNK Radomlje Medex v letu 2023 je bila v glasovanju soigralk izbrana Jona Javorič. Katarina Gadnik je največ točk prejela v glasovanju za najboljšo motivatorko in najbolj rumenosrčno igralko ŽNK Radomlje Medex, Ajda Zajc pa je slavila v glasovanju za najbolj perspektivno in najboljšo igralko ŽNK Radomlje Medex leta 2023.

Predbožični darilni paket s svojimi izdelki je podaril generalni pokrovitelj kluba Medex, lesene plakete pa so delo Tilna Scotta McQuarrieja.

NAJBOLJŠA MOTIVATORKA ŽNK RADOMLJE MEDEX 2023
Margit KOSIRNIK 20
Lara VOLAVŠEK 27
Katarina GADNIK 39

NAJBOLJŠA ZABAVNA IGRALKA ŽNK RADOMLJE MEDEX 2023
Nika BAZJAK 13
Ana GERJOLJ 13
Ula OMERZU 21
Jona JAVORIČ 78

NAJBOLJ RUMENOSRČNA IGRALKA ŽNK RADOMLJE MEDEX 2023
Ana GERJOLJ 22
Margit KOSIRNIK 41
Katarina GADNIK 57

NAJBOLJ PERSPEKTIVNA IGRALKA ŽNK RADOMLJE MEDEX 2023
Špela GERBEC 27
Jona JAVORIČ 33
Ajda ZAJC 37

NAJBOLJŠA IGRALKA ŽNK RADOMLJE MEDEX 2023
Katarina GADNIK 25
Ana GERJOLJ 28
Ajda ZAJC 32

GOL JESENI 2023
Tretje mesto: Špela GERBEC – ŽNK Radomlje Medex 2:0 ŽNK Cerklje – 20% glasov
Drugo mesto: Jona JAVORIČ – ŽNK Radomlje Medex 1:0 ŽNK Ljubljana – 22% glasov
Prvo mesto: Ula OMERZU – Primorje Gaia N. 0:4 ŽNK Radomlje Medex – 23% glasov

Avtor: Peter Dominko/ŽNK Radomlje Medex; Foto: ŽNK Radomlje Medex

Tagi