Odziv na remi: Simon Rožman

Domžale in Tabor Sežana sta se razšla brez zmagovalca. Ko je že vse kazalo, da bo junak tekme ostal strelec edinega zadetka v prvem polčasu Slobodan Vuk, so gostje v zadnji sekundi prišli do izenačenja. Razočaranje v vrstah rumene družine je bilo veliko.

Glavni trener Simon Rožman o osvojeni točki: ”V prvem polčasu smo bili zelo dobri. Žal mi je, ker nismo prišli do dvojne prednosti, dvakrat smo namreč zadeli vratnico, potem pa nerazumljiv padec. V zadnjih minutah si nismo uspeli podati žoge, povlekli smo se nazaj, Tabor pa je pritisnil. Zelo mi je žal, da nismo slavili. Vse smo imeli v svojih rokah, odziv na samem koncu pa ponovno otročji.”

O igri v drugem delu: ”Tabor nas ni presenetil. Presenetili smo sami sebe. Vsaka žoga je v zaključni fazi dvoboja končala v njihovih nogah, zato so seveda lažje prišli v nevarne situacije. Veliko so poskušali tudi že pred zadetkom. Sami smo si zakuhali tekmo, a ne preostane nam drugega, kot da garamo dalje in bomo v prihodnje boljši.”

O drugi zaporedni nesrečni končnici: ”Neposreden razlog je neznan. Vemo, kje imamo težave, pred nami je nov teden in po počitku bomo začeli z delom. Analiza bo pokazala razloge za neuspeh, dejstvo pa je, da moramo prikazati kvalitetnejšo predstavo, ki bo na koncu nagrajena s tremi točkami.”

Besedilo: Nejc Berce/NK Domžale; Foto: Lado Vavpetič/NK Domžale

 

Tagi