Dejan Djuranović po tekmi z Muro: “Šlo je za zelo dobro in gledljivo tekmo”

PLT, 34. krog: Mura - Domžale 3:1

Gostovanje v Murski Soboti se je zaključilo s porazom. Napeta tekma je postregla s štirimi zadetki in zares veliko priložnostmi. Pri Domžalah je v 66. minuti zadel rezervist Matej Podlogar. Slednji je dosegel svoj 50. ligaški gol, 21. v rumenem.

Dejan Djuranović o videnem: ”Šlo je za zelo dobro in gledljivo tekmo. Na obeh straneh so bile številne priložnosti, razplet pa se je na našo žalost obrnil v prid Mure. V trenutkih prevlade nam je preprosto zmanjkal zadetek. Ko smo se vrnili v igro in tudi kasneje pri 2:1, smo prihajali pred gol tekmeca, toda ni bilo pravega zaključka. Domači so zadržali vse napade in uspeli v izdihljajih dvoboja še povečati prednost.”

O nori končnici: ”Drugi gol domačih je padel prepoceni. Praktično takoj po izenačenju je bil izid znova na strani domačih. Kljub temu smo nadaljevali in odprto iskali izenačenje, so pa Muraši piko na i postavili s pravim evrogolom. Muri je potrebno čestitati za zmago. Dobro tekmo so odigrali tudi moji fantje. Dogajalo se je namreč od prve do zadnje minute.”

O zadnji tekmi kapetana: ”Sedaj se oziramo že na nedeljsko tekmo s Celjem, ki bo zelo pomembna. Na njej se bo namreč poslovil Senijad Ibričić, ki ima za sabo fenomenalno kariero. V zadnjih petih letih nas je razveseljeval v slovenski ligi in zato bi si sigurno zaslužil čim večji obisk. Narediti moramo pravi praznik. Je velik človek, velik igralec. Pustil je ogromen pečat, kjerkoli je bil in povedati je potrebno, da mi je bilo v veliko čast sodelovati z njim, ga vsakodnevno spremljati. Njegov odnos in profesionalnost sta ga pripeljali do tega, da lahko v teh letih kaže svojo kvaliteto iz tekme v tekmo. Lahko mu samo zaželim, da bo še naprej najmanj tako uspešen, kot na nogometni poti.”

Besedilo: Nejc Berce/NK Domžale; Foto: Lado Vavpetič/NK Domžale

 

Tagi