Kopališče Kamnik se bo odprlo …

Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik bo tudi letos poskrbel, da se bo v poletni vročini moč ohladiti tudi v Kamniku. Sezonske karte za odrasle bodo po posebni predprodajni ceni naprodaj od 24. maja do 7. junija.

Prvi kopalci pa bodo v njem lahko zaplavali v petek, 7. junija, ob 13. uri, ko bo kopališče uradno pričelo z letošnjo plavalno sezono. Odprtje plavalne sezone velja izkoristiti, saj je prvi dan kopanje brezplačno.

Pestro dogajanje bo tudi v soboto, 8. junija, ko bo od 18.00 do 22.00 ure v lokalu ob kopališču potekala zabava s skupino Milky Beer. Koncert organizira najemnik lokala ob kopališču.

»Voda je ogreta na prijetnih 25 stopinj Celzija, cene dnevnih in letnih kart pa so med najnižjimi na slovenskih kopališčih z ogrevano vodo. Tudi letos bodo na voljo sezonske karte,« so pred odprtje kopalne sezone povedali na Zavodu za turizem, šport in kulturo Kamnik.

Posebna akcija pa bo do 7. junija potekala za odrasle sezonske karte. Te bodo namreč v predprodaji znašale 30 evrov, od 8. junija dalje pa bo zadnje potrebno odšteti 40 evrov. Cena sezonske karte za otroke od 6. leta, študente, upokojence, invalide ter brezposelne prijavljene na Zavodu za zaposlovanje pa je ves čas enaka – 25 evrov. Sezonska karta za otroke do 6 let pa znaša 10 evrov. Do 6. junija je sezonske karte moč kupiti na osrednji TIC točki na Glavnem trgu, na dan odprtja bazena pa na blagajni bazena.

Kopališče bo predvidoma odprto do 1. septembra, o vseh spremembah obratovalnega časa, morebitne zaprtja kopališča zaradi vremena ali zaradi tekmovanj, bo Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik obveščal preko Facebook strani Livin’ Kamnik.

OBRATOVALNI ČAS KOPALIŠČA KAMNIK

V času od 7. junija do 23. junija

Ponedeljek – petek 13.00 – 18.00
Sobota in nedelja 10.00 – 20.00

Od 24. junija do predvidoma 1. septembra

Ponedeljek – petek 10.00 – 18.00
Sobota, nedelja in prazniki 10.00 – 20.00

CENIK KOPALIŠČA KAMNIK

Delavniki

  • Odrasli: celodnevna 3,5 evra, popoldanska 2,5 evra
  • Učenci, dijaki in študenti: celodnevna 2 evra, popoldanska 1,5 evra
  • Otroci do 6 let: celodnevna in popoldanska 1 evro
  • Družinska (do dva odrasla in otroci do 15. let starosti): celodnevna 7 evrov

Sobota, nedelja in prazniki

  • Odrasli: celodnevna 5 evrov, popoldanska 3,5 evra
  • Učenci, dijaki in študenti: celodnevna 3,5 evra, popoldanska 2,5 evra
  • Otroci do 6 let: celodnevna 1,5 evra, popoldanska 1 evro
  • Družinska (do dva odrasla in otroci do 15. let starosti): celodnevna 10 evrov

Sezonske karte

  • Odrasli: 40 evrov, pred 7. junijem in po 29. juliju 30 evrov
  • Otroci, študenti, upokojenci, invalidi ter brezposelni prijavljeni na Zavodu za zaposlovanje: 25 evrov
  • Otroci do 6 let: 10 evrov

Popoldanska karta velja od 15. ure dalje, za družinsko karto štejeta do dva odrasla in otroci do 15. leta starosti. Za nakup sezonske karte je potrebna fotografija imetnika. Izdelava nove sezonske karte se doplača 5 evrov.

Miha Ulčar; Foto: Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik

 

Tagi