Festival Live Your Goals prihaja v petek, 20. 10. 2017, v Športni park Domžale

Petek, 20.10.2017, dan, ko v Športni park Domžale prihaja ŽENSKI NOGOMET!

Festivalni dnevi dekliškega in ženskega nogometa so v ŽNK Radomlje že lep čas stalnica, tudi tokratni pa bo nekaj posebnega, saj bo prvič potekal v DOMŽALAH.

V petek, 20. oktobra se bo slovenska ženska članska reprezentanca v Domžalah ob 18. uri pomerila proti reprezentanci Češke. Dogajanje v Športnem Parku Domžale pa se prične že ob 15.30, ko bo v organizaciji ŽNK Radomlje potekal Festival ženskega nogometa, kjer se boste lahko prav vse pomerile v nogometnih veščinah, ne glede na predznanje ali leta, vse pa bo potekalo pod budnim očesom naših trenerk in trenerjev. Udeležba in ogled tekme STA BREZPLAČNA! Festival poteka tudi pod pokroviteljstvom NZS in programa FIFE „Live your goals,“ ki je namenjen spodbujanju in promociji ženskega nogometa. Vse, ki boste sodelovale na Festivalnem dnevu, prejmete DARILO, lahko pa boste pridobile tudi vse informacije v povezavi z vpisom v ŽNK Radomlje in preostalimi slovenskimi ženskimi nogometnimi klubi.

Zahvaljujemo se Nogometni zvezi Slovenije in Zavodu za šport in rekreacijo Domžale za zaupanje organizacije takšnega dogodka.

Avtor: ŽNK Radomlje; Foto: ŽNK Radomlje
Tagi