Današnja jutranja telovadba “1.000 gibov” v Domžalah, v znamenju obletnice

V Športnem parku Domžale so danes zjutraj obeležili 4. obletnico delovanja skupine Domžale-drevored 88 lip in 1. obletnico delovanja skupine Stob. Gre za skupine, ki vsako jutro izvajajo telovadbo na prostem, poimenovano "1.000 gibov". 

Udeležencem, ki se jih je danes zbralo več kot dvesto, tudi mrzlo jutro ni preprečilo, da se ne bi udeležili jutranje telovadbe, ki je bila danes za domžalčane jubilenja. Skupne jutranje telovadbe so se tako udeležili tudi udeleženci iz drugih skupin iz naše občine in občin Mengeš, Litije, Kamnika in Ljubljane.

Pred izvedbo vaj sta jih pozdravila in jim čestitala župan Občine Domžale Toni Dragar in direktor Zavoda za šport in rekreacijo mag. Janez Zupančič. Nato pa so se lotili telovadbe, ki jo je vodila predsednica društva Šole zdravja Zdenka Katkič.

Po telovadbi je sledila jutranja pogostev v bližnji restavraciji Park, nato pa so se udeleženci podali na pohod bo Kamniški Bistrici do Radomelj in nazaj, kjer so si ogledali lokacije, kjer telovadijo tri domžalske skupine.

 

 


 


 

Avtor: Miha Ulčar
Tagi