Čas rekreacije v Domžalah

Prišel je čas gibanja na prostem. Rekreacija je nekaj, kar koristi našemu zdravju, počutju in ne nazadnje razmišljanju. V aktivnosti najdeš čas zase in čas za svoje misli, ki jih pogosto lahko urediš za srečnejši jutri. Priporočila za ohranjanje zdravega načina življenja so  gibanje vsaj 30 min na dan  in obiskovanje strokovno vodenih dejavnosti vsaj 1- 2x tedensko.

Mesto Domžale v svoji okolici ponuja mnogo vodenih in tudi mnogo ne-vodenih dejavnosti. Ob bistriške poti, fitnes naprave, bližnji hrib Šumeberk, konjušnica Krumperk, Jamarski dom,  stadion Domžale, tenis center, odbojkarski center, vse to najdemo nedaleč stran od središča Domžal. Nekateri objekti so bolj dosegljivi, drugi zaradi trenutnih situacij manj, a vsak zase lahko naredi veliko, le če to želi.

Druženje, dobra volja, radost, med človeška pomoč in pozitivni nasmehi so tisto, kar človek potrebuje in išče za kvalitetno preživljanje časa na prostem. Tržnica v Domžalah je zaživela in okoliški kmetje s svojo doma pridelano hrano ponujajo zdravo življenje. Naše mlado društvo motivira otroke, mladino in tudi odrasle v zdrav način življenja, ohranjanja zdravja in zdravega prehranjevanja, zato vsa pohvala staršem, ki so skozi mrzle dni vozili otroke na različne lokacije mesta Domžale in tudi Kamnik, kjer smo lahko ohranjali svoje zdravje.

Prišel čas, da gremo skupaj na prosto. Vse naše vadbe se selijo na ob šolska igrišča in stadion od 6.5.2013 dalje. Več o razporedu skupin in določenih lokacijah si lahko preberete na www.sadmavrica.si  , za kakršnokoli vprašanje smo dosegljiv nasad.mavrica@gmail.com ali 031/314-870.
 

Prijetne rekreacije želimo vsem !

Avtor: Mojca Grojzdek, Predsednica društva ŠAD Mavrica
Komentarji uporabnikov
Tagi