Društvo borilnih veščin Komenda z odličji na tekmovanju v jiu-jitsu

V nedeljo, 24. marca 2024, smo se z Društvom borilnih veščin Komenda udeležili mednarodnega tekmovanja v Jiu-jitsu, imenovanem Robi Rajh Open. Naši nadarjeni tekmovalci so se izkazali s svojimi izjemnimi dosežki v borbah ne-waza, ki potekajo po pravilih Brazilsko jiu-jitsuja (BJJ). Tekmovanje je potekalo v vzdušju navdušenja in športnega duha, ki ga je bilo mogoče čutiti v vsakem dvoboju.

V kategoriji U16 je Stepan Kholodov osvojil prvo mesto, kar predstavlja izjemen dosežek in potrditev njegovega talenta ter trdega dela. S svojo vztrajnostjo in tehnično dovršenostjo je navdušil tako sodnike kot tudi občinstvo. Prav tako je treba izpostaviti Pavla Ilića, ki je zasedel drugo mesto v isti kategoriji, kar priča o visoki kakovosti njegovega jujitsu znanja in veščin.

Stepan Kholodov se ni ustavil le pri enem tekmovanju, saj se je podal tudi v težjo kategorijo, kjer je kljub močni konkurenci dosegel četrto mesto.

V isti kategoriji U16 je Karim Veinhandl zablestel z osvojitvijo tretjega mesta v svoji težnostni kategoriji, kar priča o njegovi borbenosti in vztrajnosti. Dodatno je presenetil v težji kategoriji, kjer je zavzel drugo mesto, kar je izjemen dosežek in potrditev njegovega napredka ter trdega dela.

Timeja Starovasnik je bila v kategoriji U16 druga, Leon Adrović pa četrti.

Čestitamo vsem našim tekmovalcem za izjemne dosežke in jim želimo še naprej veliko uspeha in zadovoljstva pri njihovem športnem udejstvovanju. Njihova predanost in vztrajnost so navdih mnogim in ponos klubu ter celotni skupnosti.

Avtor: Katarina Kumer; Foto: Katarina Kumer

Tagi