Bloudkova velikanka v Nožicah je nared za tekmovanje

Za tekmovanje v smučarskih skokih v Nožicah, ki bo jutri v nedeljo, 18. februarja 2018, s pričetkom ob 13. uri, je vse nared. Bloudkova skakalnica je »speglana« in pripravljena na tekmovanje, prav tako je pripravljeno tudi samo prizorišče, vključno s parkirišči za vse obiskovalce, ki se bodo jutri ogledali tekmovanje, ki bo tako kot je običaj, prava atrakcija. Tekmovanje bomo v živo predvajali tudi na našem portalu.

Člani športnega društva Homec in še nekateri smučarski zasenjaki, so poskrbeli, da je je tako skakalnica, kot tudi vse ostale stvari, ki spadajo v organizacijo tekmovanja, nared za tekmovanje. Nekateri skakalci so danes popoldan na uradnem treningu skakalnico že preizkusili in se iz prve roke oziroma z nogami in svojimi dilcami prepričali, da je skakalnica pripravljena za atraktivne in varne skoke.

Tekmovanje na Bloudkovi velikanki v Nožicah se bo jutri v nedeljo, 18. februarja 2018 začelo ob 13.00 uri in bo potekalo v petih starostnih kategorijah:

  1. 7 do 14 let
  2. 15 do 19 let
  3. 20 do 31 let
  4. 32 do 44 let
  5. nad 45 let

Tekmovanje se bo izvedlo v treh serijah, upoštevala pa se bosta najboljša dva skoka. Tekmovalci bodo skakali z alpskimi smučmi in z zaščitno smučarsko čelado. Najboljši trije iz vsake kategorije bodo prejeli pokale in praktične nagrade. Prav tako bodo pokal in praktične nagrade prejeli najstarejši in najmlajši tekmovalec ter tekmovalec, ki bo opravil najdaljši skok med tekmovalci.

Prijave tekmovalcev od 12.00 do 12.30 ure.

Seveda ste k ogledu tekme vabljeni tudi vi. Tekmo pa si boste od 12:45 ure dalje v živo lahko ogledali tudi na našem portalu! Za pokušino si lahko ogledate krajši posnetek z današnjega zaključka del na skakalnici in preizkusa skakalnice.

Avtor: Miha Ulčar; Video: HDV Studio Hribar

Komentarji uporabnikov
Tagi