Aktivnosti skozi poletje v avgustu

Kakor ste lahko opazili, imate letošnje poletje priložnost brezplačne vadbe vsak delovnik. Kljub vsem aktivnostim, pa si bodo v mesecu avgustu plezalci, golfisti in kolesarji lahko za kratek čas oddahnili in nabrali moči.

To pa ne pomeni, da ne bo več priložnosti za rekreacijo. Prav nasprotno! Ob ponedeljkih se še vedno lahko udeležite Rekreacije za vse, ki poteka ob 19.00 ure na Stadionu Domžale. Torki naj ostanejo rezervirani za Qi gong, ki se bo prav tako nadaljeval celo poletje do konca septembra. Nikakor pa ne pozabite na večerno rekreativno plavanje ob ponedeljkih in četrtkih na Kopališču Domžale od 19.30 do 21.00 ure (cena za vstop na večerno plavanje: 2 EUR, za imetnike letne karte doplačila ni).

V avgustu boste dobili tudi dve priložnosti za združitev rekreacije z ljubeznijo do filma, saj bomo skupaj s Kinom Domžale organizirali Filmsko kopališče Domžale, kjer si boste dva filma lahko ogledali kar med plavanjem v bazenu, čeprav mi bolj priporočamo kakšno udobno napihljivo blazino. Začnemo že ta četrtek, 9. 8. 2018, z zabavno Mamma mia: Spet začenja senadaljujemo pa 23. 8. 2018, z Megalodonom, za bolj pogumne.


S plezanjem, golfom in kolesarjenjem ponovno začnemo zadnji teden v avgustu, ko bomo lovili še zadnje trenutke brezskrbnih počitnic. Zadnja avgustovska sobota, bo še posebej zabavna, saj bo na Kopališču Domžale organizirana Delfinčkova animacija za vse otroke in tiste, ki v sebi še premorejo otroško navdušenje in radovednost. Vendar se nikar preveč ne utrudite, saj nas v večernih urah zadnje sobote v avgustu čaka še plesna poslastica, v obliki brezplačnega plesnega večera posvečenega družabnim plesom.

Ni še prepozno, pridružite se nam in naj bo to poletje res aktivno.

Zavod za šport in rekreacijo Domžale

Tagi