Aktivni skozi poletje: Vsak dan, en šport na dan, brezplačno, za vse starosti, celo poletje!

Zavod za šport in rekreacijo Domžale v sodelovanju z športnimi društvi tudi letos skrbi, da bo vaše poletje aktivno, zabavno in športno. Med junijem in septembrom se lahko udeležujete petih različnih brezplačnih vodenih vadb, ki bodo v okviru projekta Aktivni skozi poletje potekale od ponedeljka do petka.

Vadbe so primerne za vse, ne glede na starost, spol, kondicijo ali predhodno znanje, saj je glavni namen projekta izboljšanje zdravja, počutja in kondicije prek spoznavanja novih oblik gibanja in športnih disciplin.

PONEDELJKI

Ob ponedeljkih že od pomladi poteka REKREACIJA ZA VSE, ki jo vodijo strokovni sodelavci Športno atletskega društva Mavrica. Poleg skupine za odrasle je istočasno organizirana vadbena skupina za otroke, kar pomeni, da je Rekreacije za vse odlična možnost za skupno rekreacijo vseh družinskih članov, ter za skupno preživljanje časa na prostem. Vadba poteka vsak ponedeljek do oktobra, izjema so prazniki in v primeru izjemno hudih neviht. Dobimo se pri stranskem vhodu Stadiona Domžale ob 18.00 uri, v juliju in avgustu ob 19.00 uri.

TORKI

Torke si rezervirajte za QI GONG V PARKU, ki je po svetu prepoznan kot zelo uspešna metoda za krepitev zdravja in pospeševanja regeneracije telesa. Z izvajanjem veščine izboljšujemo spomin in osredotočenost, hkrati pa sprostimo telo, umirimo um. Vadba bo pod nadzorom strokovnih sodelavcev Društva Leteča želva potekala do konca septembra. V slabem vremenu vadba poteka pod nadstreškom. Dobimo se v Češminovem parku ob 18.00 uri.

SREDE 

Če bi srede radi preživljali v zelenem objemu narave, potem je MALA ŠOLA GOLFA za vas. V Golf klub Arboretum nam bodo izkušeni trenerji golfa pojasnili osnove golfa, nato pa bomo lahko celo poletje ob sredah vadili svojo tehniko. Napredek bomo lahko preverili na zaključnem mini turnirčku v septembru, ki se bo zaključil s piknikom. Vse kar potrebujete so športna obutev in oblačila, saj bo vso potrebno opremo priskrbel Golf klub Arboretum. Vadba odpade le izjemoma v primeru hujših neviht s strelami, saj bo v primeru običajnih padavin vadba potekala pod streho. Število mest je omejeno (največ 15 oseb na termin), zato je OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA. Prijavite se lahko na enega ali več terminov, najkasneje do vsakega ponedeljka pred sredinim terminom. Prijava in več informacij na e-naslovu: miran@golfklubarboretum.si. Dobimo se pred recepcijo Golf Arboretum, vadba pa poteka od julija do konca avgusta, ob 17.30 uri. 

ČETRTKI

Ste si kdaj zaželeli, da bi se spopadli z vertikalnimi izzivi in preverili ali se bojite višine, pa niste vedeli kako začeti? Potem si rezervirajte četrtke, ko nam bodo na pomoč priskočili izkušeni inštruktorji plezanja. BREZPLAČNO VODENO PLEZANJE je namenjeno vsem, ne glede na starost in telesno pripravljenost ali znanje, saj bodo inštruktorji plezanja Planinskega društva Domžale skrbeli, da se bomo varno spoznali s plezalno steno in pravilnimi tehnikami plezanja. Brezplačno varovano plezanje se bo začelo 27. junija in bo potekalo ob četrtkih v juniju, juliju in septembru. Dobimo se na Plezalni steni v centru Domžal, ob 18.00 uri.

PETKI 

Petki bodo DAN ZA PLES, ko se bomo v družbi učitelja plesa Plesnega kluba Impulz Domžale spogledovali s standardnimi in latinsko ameriškimi ritmi. Petkova plesna rekreacija je namenjena tako začetnikom, kakor tudi tistim, ki znate že malo več, parom in solo plesalcem. Vadba bo potekala junija, julija in septembra. Dobimo se na Drsališču Domžale ob 20.00 uri.

O morebitnih spremembah vas bomo obveščali na spletni Zavoda za šport in rekreacijo Domžale in FB strani.

Vabljeni! Naj bo letošnje poletje aktivno!

Zavod za šport in rekreacijo Domžale

 

Tagi