Še malo in osvežili se boste lahko v domžalskem bazenu

Letos je poletna pripeka že kar malo pohitela (res, da za danes temu ne moremo pritrditi) in v takih trenutkih je kakšna osvežitev v vodi več kot dobrodošla. V zadnjih dneh smo dobili kar nekaj vprašanj, kdaj se odpre domžalsko kopališče. Vročina je namreč poskrbela, da so mnogi začeli razmišljati o prijetni osvežitvi v vodi.

Na Kopališču v Domžalah se boste prvič lahko osvežili v petek, 19. junija 2015, od 14.00 ure dalje, pravijo na Zavodu za šport in rekreacijo Domžale, ki je upravljavec kopališča. Večina pripravljalnih del je namreč že zaključena. Ostane samo še polnjenje obeh bazenov z vodo ter obdobje lepega vremena. Seveda upajo in si želijo, da bo letošnja sezona veliko boljša od lanske, ki je bila pretežno deževna.

Na zavodu za šport in rekreacijo Domžale so še dejali, da je potrebno vnaprej opozoriti na primeren odnos in obnašanje na kopališču, v skladu s kopališkim redom. V preteklih letih so se namreč dogajale marsikatere stvari, kot so poskusi vandalizma in podobno. Zavod bo z dodatnimi ukrepi zagotovil, da bodo poskusi vandalizma preprečeni oziroma neposredno ugotovljeni in s tem tudi sankcionirani. Prvi ukrep bo odvzem letne karte ter preprečitev nadaljnjega obiskovanja kopališče ter uveljavljanje odškodninskega zahtevka.

Seveda pa računajo na to, da takšnih ekscesov ne bo in da bo kopališče namenjeno predvsem za prijeten počitek in osvežitev.

Cene za dnevni vstop in cene letnih kart so tudi letos nespremenjene – Cenik najdete TUKAJ.

Mi pa vam želimo prijetno osvežitev!

Avtor: Miha Ulčar: Foto: Arhiv Domžalca
Komentarji uporabnikov