Kavarna Hiša gosti edinstven modni bazar s pridihom ženske energije

V prekrasnem ambientu domačije zgrajene v sredini 18. stoletja v Dobu pri Domžalah se bo v petek, 17. novembra 2023, ob 18. uri pričela pisati edinstvena in navdihujoča umetniška zgodba, ki bo unikaten skupek posamičnih zgodb, spisanih s pridihom ženske energije.

Kavarna Hiša bo pod svoje okrilje združila in predstavila umetniško moč 3 ustvarjalk, ki so našle svoje poslanstvo v nudenju pomoči ženskam, ki se želijo izraziti na način, ki jim je blizu. Barbara, Irma in Klarya, se vsaka na svoj način posvečajo unikatni ženski lepoti, ki sije iz notranjosti vsake ženske in se želi izraziti.

Obiskovalke edinstvenega modnega bazarja v Kavarni Hiša bodo z izborom in kombinacijo unikatnih modnih »second hand« kosov oblačil, dodanimi barvnimi zapestnicami in umetniškimi izdelki, ki odsevajo žensko moč energije zasijale v vsej svoji lepoti ter unikatnosti. Edinstvenosti. Vsaka ženska bo tako lahko sporočila, kdo pravzaprav je.

V prijetnem ambientu priljubljene butične kavarne, Kavarne Hiša v Dobu pri Domžalah, skrbno opremljene in urejene v »Vintage stilu«, se med sproščenim kramljanjem ob srkanju odlične Illy kave, pitju pravega angleškega čaja, crkljanju ob uživanju slastnih domačih sladic dnevno pišejo in prepletajo številne zgodbe, ki bodo v petek, 17. novembra 2023, ob 18. uri pridobile novo poglavje.

Barbara Jerman, osebna modna stilistka: “Prava lepota izhaja iz nas”

Barbara Jerman, osebna modna svetovalka.

S pomočjo osebne modne stilistke Barbare Jerman, bodo unikatna »second hand oblačila« dobila novega lastnika in njihova posebna energija bo znova zaokrožila med nami. Barbara znanje o modnih kombinacijah in outfitih uspešno dopolnjuje s terapevtskim znanjem, s katerim strankam pomaga celostno uskladiti in združiti njihovo zunanjo podobo z načinom življenja in osebnostjo.

Debeli zidovi, velik napušč in senčen vrt dajejo kavarni poseben čar, v hladnih zimskih dneh pa je druženje ob prijetno toplem kaminu pravi balzam za dušo in srce.

Klarya, kreatorka energijskih slik: “Ustvarjeno iz pretoka in iz srca za vas”

Kavarna Hiša bo v petek, 17. novembra 2023 ob 18. uri gostila otvoritev SLIKARSKE RAZSTAVE, kjer bo Klarya predstavila novo Rožnato kolekcijo Umetniških del in unikatnih vaz. Raziskovanje dušne naloge, poslanstva in vrste umetnosti je Klarya pripeljalo do spoznanja, da sta ravno čopič in platno tisto, kar je iskala. Danes svojo umetnost z odprtim srcem predaja v svet vsem, ki začutijo njeno energijo, strast in navdih, ter si želijo duhovne rasti. Klarya ustvarja z namenom, da njene umetniške kreacije bogatijo vaša življenja. Vsaka slika kolekcije ima svoj pomen, svojo energijo in svojo simboliko. Slike so narejene iz pretoka in opominjajo na pomembnost duhovne rasti. Vodilo izdelave kolekcije je ljubezen in sprejemanje sebe.

Second hand oblačila imajo poseben pomen in so dragocena za okolje. Obiskovalke modnega bazarja si boste lahko s prijaznimi cenami malo rabljenih oblačil osvežile zimsko garderobo in tako naredile tudi nekaj dobrega za naš planet.

Irma.in.lapu, izdelovalka čipkastih zapestnic, ki poudarijo žensko lepoto: “Življenje je prekratko, da bi nosili dolgočasna oblačila. Uživaj v neskončni pustolovščini barv.”

Moč ženske lepote in unikatnosti bo v petek 17. novembra 2023, ob 18. uri prepletla tudi irma.in.lapu s predstavitvijo butičnih zapestnic, kjer lahko vsaka ženska z izborom različnih barvnih kombinacij izžareva svojo notranjost.

Navdihujoča umetniška zgodba s pridihom ženske energije se bo v Kavarni Hiša v Dobu pri Domžalah začela pisati v petek, 17. novembra 2023 ob 18. uri z edinstvenim modnim bazarjem, kjer bo ženska moč in notranjost zasijala tudi navzven. Pisala in izražala se bo v prekrasnem ambientu Kavarne Hiša, s pomočjo iskanja in oblikovanja novih outfit kombinacij, z dodatkom edinstvenih barvnih zapestnic v objemu prekrasnih izdelkov v vintige stilu, cvetju in ženski lepoti.

Lepo vabljeni v petek, 17. novembra 2023, ob 18. uri na prijetno druženje, kramljanje in odkrivanje ženske energije ob nežni glasbeni spremljavi v Kavarno Hiša tudi vi.

Avtor: Petra Petravič; Foto: Kavarna Hiša, osebni arhiv Barbara Jerman, Klarya, Irma.in.lapu, canva.com

 

Tagi