Poglabljanje v partnerske odnose: Serija intervjujev z dr. Lidijo Bašič Jančar

Raziskovanje ključnih izzivov in rešitev za uravnoteženo partnerstvo v sodobnem svetu

V mesecu oktobru začenjamo z novo vsebinsko serijo člankov na temo partnerskega odnosa, ki bodo objavljeni na spletnem portalu domžalec.si vsak torek ob 17.30. V sodelovanju z dr. Lidijo Bašič Jančar, priznano strokovnjakinjo na področju odnosov in družinske terapije, bomo vsak teden raziskovali ključne izzive, skrivnosti in lepote, ki jih prinaša življenje v paru.

Serija bo namenjena vsem, ki želijo bolje razumeti dinamiko partnerskih odnosov, se poglobiti v reševanje konfliktov in gradnjo trdnih ter izpolnjujočih vezi. Dr. Bašič Jančar bo skozi svoje bogate izkušnje delila nasvete, pristope in praktične rešitve, ki bodo v pomoč parom pri krepitvi njihovega odnosa.

Foto: canva.com
Poleg tega vas vabimo, da z nami delite svoja vprašanja ali izzive, s katerimi se soočate v svojem partnerskem odnosu. Če imate težavo, ki je trenutno ne znate rešiti, nam jo lahko pošljete na info@domzalec.si, mi pa bomo v sodelovanju z dr. Bašič Jančar v eni od tedenskih objav skušali podati strokovni odgovor in pomoč. Vaša anonimnost je zagotovljena.

Z novo serijo intervjujev pričnemo v torek, 22. oktobra ob 17.30. V prvem intervjuju se bomo dotaknili teme, ko se ženska v partnerskem odnosu odloči posvetiti več časa svoji poslovni oziroma poklicni karieri.

Vabljeni, k spremljanju poglobljenih intervjujev, ki bodo obogatili vaše partnersko življenje!

Tagi