Novo v Domžalah: Medicinska pedikura AN.NIKA

V svetu, kjer je skrb za zdravje in dobro počutje postala prioriteta, se odpirajo nove priložnosti za izboljšanje kakovosti življenja. V oktobru z veseljem napovedujemo odprtje centra medicinske pedikure AN.NIKA v Domžalah (pritličje MGC Bistrica), kjer vam bomo z lastnimi metodami AN.NIKA za reševanje težav z nohti in stopali omogočili strokovno obravnavo in prijeten korak.

Medicinska pedikura ni le estetska storitev, temveč nujna oblika oskrbe, ki je pomembna za ohranjanje zdravja stopal. V centrih AN.NIKA se zavedamo, da so noge temelj našega telesa, nas nosijo ves čas in igrajo ključno vlogo pri kakovosti našega vsakdanjega življenja. Imamo več kot 17. let izkušenj s področja reševanja problematik s stopali in nohti, kar nam je omogočilo razvoj lastnih AN.NIKA metod za reševanje:

  • vraščenih nohtov (AN.NIKA medicinska nohtna sponka),
  • glivičnih nohtov,
  • kurjih očes,
  • otiščancev,
  • bradavic na stopalih,
  • suhih in razpokanih pet,
  • ragad na petah.

Strokovno usposobljeni pedikerji

Naša ekipa sestavljena iz strokovno usposobljenih pedikerjev ima bogate izkušnje in znanje na področju celostne oskrbe stopal. Vsak obisk pri nas se začne s podrobnim pregledom, kjer ocenimo stanje vaših stopal in ugotovimo morebitne težave. Na podlagi tega vam pripravimo individualiziran načrt oskrbe, ki vključuje tako terapevtske kot tudi preventivne postopke.

V centru AN.NIKA smo ponosni na uporabo sodobnih tehnik in najnovejše opreme, kar nam omogoča zagotavljanje najboljše možne oskrbe. Vse naše storitve so zasnovane tako, da ustrezajo potrebam posameznikov vseh starosti. Iz srca verjamemo, da si prav vsak zasluži zdrav in prijeten korak.

Kako odpraviti vraščen noht?

Ena izmed naših ključnih storitev je reševanje vraščenih nohtov. Vraščanje nohta je zaradi današnjega načina življenja postalo boleča problematika zahodnega sveta. Slabost kirurških posegov so dolgotrajne bolečine in ponavljajoče se težave z vraščanjem, zato v Centrih AN.NIKA vraščene nohte uspešno rešujemo lastno z nohtno sponko.

AN.NIKA medicinska nohtna sponka je registriran medicinski pripomoček in nosi oznako CE. Zaradi inovativne oblike še bolj prilega nohtu kar omogoči hitrejše in učinkovitejše izboljšanje težave z vraščanjem nohta. Gre za tanko žičko in medicinskega jekla, ki se namesti pod levi in desni rob nohta ter mu omogoči pravilno rast, tudi po tem ko se zdravljenje z AN.NIKA nohtno sponko zaključi. Med nošenjem AN.NIKA sponke smo lahko športno aktivni in normalno hodimo v službo. Namestimo jo lahko tudi pri otrocih, diabetikih in tam, kjer je že bil neuspešno opravljen operativni poseg.

Naša metoda sanacije vraščenih nohtov je zelo hitra, neinvazivna in učinkovita. AN.NIKA nohtno sponko lahko namestimo tudi pri hudih primerih hipergranulacije, sladkornih bolnikih, otrocih in na nohte, kjer je že bil prehodno opravljen operativni poseg.

AN.NIKA sponka prinaša številne prednosti:

  • Brez bolečin: Postopek je neboleč, tako pri namestitvi kot pri nošenju sponke.
  • Neinvazivnost: Sponka omogoča popravljanje nohta brez potrebe po kirurškem posegu.
  • Hitro okrevanje: Po namestitvi sponke se lahko takoj vrnete k običajnim aktivnostim, saj sponka ne ovira hoje ali drugih vsakodnevnih dejavnosti.
  • Estetski videz: Sponka je skoraj nevidna in ne vpliva na estetski videz nohta.
  • Preprečevanje ponovitev: Sponka učinkovito preprečuje ponovno vraščanje nohta, saj noht zraste v pravilni smeri.
  • Strokovna obravnava: več kot 17 let izkušenj na področju reševanja vraščenih nohtov.

Glivične okužbe nohtov negativno vplivajo na odpornost

Ogromno strank se na nas obrača po pomoč tudi zaradi glivičnih okužb nohtov. Glivice na nohtih in stopalih v telo sproščajo toksine, ki negativno vplivajo na imunski sistem, zato je izredno pomembno, da že danes naredite prvi korak k boljšem zdravju svojih nohtov.

Glivično okužbo nohtov najpogosteje prepoznamo po zadebeljenih in rumenih nohtih, luščenju nohtov, rdečkasti koži okoli nohta in neprijetnemu vonju stopal. Zagotovo lahko porast glivičnih okužb nohtov pripišemo hitremu tempu življenja, stresu, neaktivnemu življenjskemu slogu in neuravnoteženi prehrani. Poleg prej naštetih dejavnikov imajo velik vpliv na razvoj okužbe tudi:

  • sladkorna bolezen,
  • težave z visokim pritiskom,
  • dednost,
  • prekomernega potenje stopal,
  • težave z jetri in črevesjem,
  • neustrezno delovanje ščitnice ali drugi endokrinih žlez.

Medicinska pedikura AN.NIKA sedaj tudi v Domžalah

V centru AN.NIKA verjamemo v celostni pristop obravnave težav s stopali, to pomeni, da ne rešujemo le trenutno vidne problematike, temveč poiščemo vzrok nastanka in preprečimo ponovitev.

V svojih centrih imamo danes na policah že sedem AN.NIKA izdelkov za nego stopal in nohtov, ki so bili ustvarjeni z mislijo, kako bomo rešili bolečin uporabnika izdelka. V vseh AN.NIKA centrih se naši izdelki odlično prodajajo, kar potrjuje, da so kvalitetni, delujejo in da jih stranke vzamejo »za svoje«.

Vsi naše centre povezujejo v prvi vrsti skupne vrednote, ki jih v sebi nosijo vodje franšiz kot vsi zaposleni, to so: ljubezen do stopal, strokovnost, znanje in dobri medsebojni odnosi. Ker nas povezujejo iste vrednote, lahko delamo in gradimo skupaj za isti cilj in ohranjamo visok nivo storitve.

Naša lokacija v Domžalah je enostavno dostopna in se nahaja v pritličju MGC Bistrica. Naročite se na termin po telefonu 051 776 699 ali preko e-maila annika-domzale@annika.si

Naročnik oglasa: AN.NIKA d.o.o.

Tagi