Hiša na travniku – ko telovadba ni samo telovadba

Včasih so besede odveč, saj ne zmorejo zaobjeti in opisati ambienta, ki ga je vredno občutit in doživet. Se mu prepustit.

Hiša na travniku uspešno, pod eno streho, združuje nezdružljivo. Le streljaj od strogega centra in mestnega vrveža, se človek sreča z umirjenostjo in občutkom podeželja, kjer se čas ustavi in kjer kraljuje sproščenost. Pristnost, preprostost in narava. Ob glavni cesti, na poti v središče dogajanja, pa vendarle na obrobju. S preprostim dostopom, velikim parkiriščem in ogromnim vrtom na prostem, sta zumba in telovadba, ob podpori lepega vremena, z lahkoto izpeljani tudi na velikem urejenem travniku.

Hiša na travniku je prostor, kjer toplina lesa in skrbno dodelani detajli pripovedujejo o odnosu in pomenu, ki ga mlada ekipa goji do občutka domačnosti. Tista umirjenost, ki s pomočjo pridiha narave navdaja z občutkom, da smo z vstopom v telovadne prostore ter fitnes, na vhodu pustili težave in skrbi, ter vstopili tja, kjer se bomo lahko posvetili sebi ter fizični aktivnosti. Preprostost in domačnost se tako srečata s svobodo in željo po polnjenju baterij, vrnitvi moči ter spoznavanju in ugotavljanju naših zmožnosti in potencialov.

V Hiši na travniku telovadba ni samo telovadba.

Energična ekipa kinezologov, ki verjame v strokovnost, znanje, zagnanost in osebni pristop, je pod vodstvom Matica Streharja začela pisati zgodbo o ambientu, ki kot stičišče nasprotij uspešno združuje številne prednosti in obiskovalcu omogoči doživeti to, kar si tisti trenutek želi in potrebuje. Neprestano učenje vedno novih praks in pristopov, sledenje novostim in iskanju možnosti, kako se glede na želje in zmožnosti na področju fitnesa, telovadbe in zdravega načina življenja približati strankam, je vodilo mlade ekipe. Izkušeni trenerji si prizadevajo za individualen pristop in potreben suport, saj si želijo, da bi se stranke počutile kar se da slišano in upoštevano. Sprejeto ter spoštovano. Ker verjamejo v izboljšave, stranke neprestano spodbujajo, motivirajo in spremljajo pri njihovem napredku.

V dvorani se izvajajo številne aktivnosti, prilagojene in namenjene različnim starostnim skupinam.

Številnim dvoranam, ki čez dan omogočajo mnoge aktivnosti, prilagojene in namenjene različnim starostnim skupinam, se pridružuje velik travnik, ki v primeru lepega vremena gosti številna druženja in dejavnosti.
Hiša na travniku je kraj, kjer članarine in vpisnine ne zaračunajo, mesečna karta pa strankam omogoča neomejen prihod in glede na želje ter interese, dnevni izbor aktivnosti.

Številnim dvoranam se pridružuje velik travnik, ki v primeru lepega vremena gosti številna druženja in dejavnosti.

Energični trenerji predani izobraževanju in raziskovanju, v želji, da bi strankam kar se da celostno pomagali pri okrevanju in dosegu želenih ciljev, svetujejo tako pri snovanju treninga, kakor tudi pripravi jedilnika.

Rehabilitacija po operacijah in poškodbah je del celostne ponudbe, ki se sproti dopolnjuje ter nadgrajuje. Dvorane se bodo ob ugodni epidemiološki sliki, čez vikende znova odprle, urniki dopolnjevali, obeta pa se tudi nova zanimiva vadba, ki jo v Sloveniji poznajo redki.

Na voljo je tudi tekaška steza.

V kolikor bo letošnja jesen topla, ni izključeno, da se bo vadba med vikendi odvijala na travniku.

Več o Hiši na travniku – Hiši športa, ekipi vaditeljev, vadbah, urniku ter kontaktih si lahko ogledate na povezavah spodaj:

Hiša na travniku – Hiša športa

Ekipa usposobljenih in izkušenih vaditeljev

Vadbe v Hiši športa

Urnik vadb v Hiši športa

Facebook stran Hiše športa

Avtorica: Petra Petravič; Foto: Hiša na travniku – Hiša športa

 

Tagi