Center Lumina iz Domžal praznuje 1. rojstni dan

Center Lumina v Domžalah praznuje prvi rojstni dan in lepo vabi k prijetnemu druženju, spoznavanju ekipe in preizkušanju široke in pestre ponudbe najrazličnejših aktivnosti. Praznovanje z obilico znanja, pozitivne energije ter prigrizki bo potekalo v soboto, 21. januarja 2023, od 12. do 17. ure na sedežu podjetja Center Lumina na Ljubljanski cesti 110 v Domžalah.

Ekipa Centra Lumina je pripravili široko paleto aktivnosti, katere boste lahko preizkusili in ki vam lahko pomagajo do najboljše različice sebe s holističnim pristopom. V sklopu praznovanja boste imeli priložnost preizkusiti pestro ponudbo aktivnosti, spoznali pa boste lahko tudi številne poslovne partnerje in pa prijatelje.

Preverili boste lahko barve svoje aure in s pomočjo skenerja vsebnost težkih kovin v telesu. Seznanili se boste lahko z učinki kisika ter preizkusili masažo na stolu. Pobliže boste lahko spoznali tudi različne energijske terapije – tudi pranoterapijo in izvedeli več informacij o edinstveni novosti med masažami, tako imenovani metamerični masaži.

Prisluhnili in slišali boste lahko načinu, kako kristali in rastline komunicirajo z nami s pomočjo vmesnika, ter se ulegli pod piramido. Beseda bo tekla tudi o energijskem čiščenju oseb in prostorov, o učinkih meditacije ter različnih terapij in mentorstev. Popoldansko druženje bo tako namenjeno prenosu znanja, spoznavanju tretmajev ter druženju ob krepitvi z energijo in prigrizki.

Gostiteljica dogodka bo Lucija Maleš, ki je tudi lastnica Centra Lumina. Predstavila bo delovanje kisikove hiperbarične komore, izvajanje meditacij in dihalnih vaj, različnih podvrst mentoriranja, coachingov ter energijskega čiščenja prostorov.

Poleg Centra Lumina se bodo na praznovanju predstavili tudi številni poslovni partnerji in prijatelji:

  • Manca Kepic, Univerzumia, z izraznimi mentorstvi za ženske ter energijskimi terapijami, vam bo predstavila možnost priprave osebnega vodila skozi leto pred vami.
  • Andreja Križman, Aleya design, s čudovitimi, uporabnimi keramičnimi umetninami se bo tokrat predstavila predvsem s terapevtskimi učinki gline in delavnicami, ki jih vodi.

  • Petja Janžovnik, Vilinski svet, ki vam bo približala neslišni svet rastlin in kristalov ter vam več povedala o energijskih učinkih piramide.
  • Mojca Pučko, Tennablue – osebno in poslovno mentorstvo&coaching, bo poleg svojega dela, predstavila delovanje naprave za opazovanje aure v trenutnem času.
  • Barbara Kovič, Bioresonanca Vital bo predstavila napravo za skeniranje telesa in vseh telesnih funkcij, tokrat boste nekateri lahko preverili stanje težkih kovin v telesu.
  • Nataša Maleš, Center Lumina – izvaja masaže, pedikure ter limfne drenaže in bo tokrat predstavila masaže na stolu ter metamerično masažo.
  • Nuša Martini, mojstrica bazi astrologije, fengshui-eja in branja iz obraza.

Zaradi lažjega usklajevanja aktivnosti, priprave gradiv in seveda količine izbranih prigrizkov, v Centru Lumina lepo prosijo za potrditev udeležbe po e-mailu na: dihaj@centerlumina.si.

Lepo vabljeni

Petra Petravič; Foto: Center Lumina

 

Tagi