Zaljubljeni v šport: Športnik leta 2019

Na predvečer Valentinovega se bomo vsi, ki nas združuje ljubezen do športa, zbrali na prireditvi Športnik leta 2019 občine Domžale, kjer bo potekala slovesna razglasitev in podelitev nagrad najboljšim športnikom, športnicam, moštvom in športnim delavcem v občini Domžale. Prireditev bo potekala v Športni dvorani Domžale.

Člani Strokovnega sveta Zavoda za šport in rekreacijo Domžale so imeli tudi tokrat zelo obsežno in odgovorno delo, saj so morali pregledati rekordno število prijav, prispelo jih je prek 150.

Želimo si, da bi bila podpora nagrajencem čim večja in zato vabimo vse, ki imate radi šport in ste mu predani, da se nam pridružite na tradicionalnem dogodku, ki nosi slogan »Zaljubljeni v šport«. S svojo udeležbo boste izkazali podporo vsem športnikom, ki predstavljajo našo občino v Sloveniji, Evropi in širom po svetu ter jim tako pokazali, kako ponosni smo na njihove odlične športne dosežke in zavidljive uvrstitve na domačem in mednarodnem nivoju.

Program bo pester, zanimiv in zabaven, kaj vse bo vključeval, pa naj zaenkrat ostane še presenečenje. Izdamo vam lahko, da bo tudi to leto naš vodič po prireditvi Sašo Stare, odličen komik, improvizator, novinar in televizijski voditelj, s katerim nam preverjeno ne bo dolgčas.

Vstop prost!

Zavod za šport in rekreacijo Domžale

 

Tagi