Z Gajo in Jakom razigrano v jesen. Naj bo vašim malčkom udobno in lepo!

Poletje se počasi poslavlja, prihaja jesen. Z njo pa novo šolsko leto. Za nekatere tudi vstop v prvi razred, za druge prvi vstop v vrtec … Starši pa nazaj na delo in zopet vsi skupaj v ustaljeno rutino. Vsekakor je spomin na poletje še zelo živ, a kaj hitro nam lahko jesen pokaže “prave barve”. Tako kot nam narava lahko poda neverjetno lepo paleto barv, je lahko tudi neverjetno hitra sprememba v vremenskih razmerah. Kratke rokave in kratke hlače hitro menjamo za dolge in na splošno za toplejša oblačila. A kaj, ko je bilo poletje tako super, sonce in veliko sladoleda, obiski pri starih starših, obiski taborov, uživanje na morju … In še bi lahko naštevali. Kaj bi že mislili na šolo in nižje temperature? Kje so dolge hlače in jakne? Nekje daleč v spominu na pomlad. A vse se enkrat konča!

Naši malčki hitro rastejo, kar je tudi prav. Ob tem pa se nam je že velikokrat zgodilo, da smo prešli poletje z mislijo, da imamo še vedno prehodna oblačila, ki bodo našim malčkom prav. Potem pa akcija! Kako hitro do udobnih, kakovostnih, lepih in cenovno dostopnih oblačil? Predvsem do oblačil, ki so našim malčkom všeč. Ravno tisto kar iščemo, običajno ne dobimo. Mi pa bi sedaj le radi šli brez večjih težav RAZIGRANI V JESEN.

“Kot mama si ne želim pregovarjanja zjutraj, kaj bomo oblekli. Ker rada preživim čim več časa s svojima malčkoma, ne maram brezglavega letanja po trgovinah. Rada sprejmem pomoč in nasvete ter si tako prihranim čas. Najbolj vesela sem, če sta moja sončka vesela in zadovoljna. Da jima je udobno, mi je na prvem mestu. Z vsakim novim letom pa tudi, da so jima oblačila všeč. Kot mama dam veliko tudi na kvaliteto, izvirnost ter drugačnost. Veliko mi pomeni, da ne izgubim preveč časa z nakupovanjem, da sem lepo postrežena in da dobim kak dober nasvet, idejo, predlog … Da se mi prilagodijo. Prav tako velikokrat namignem starim staršem, kaj kupiti in kje,“ nam je ob odprtju nove trgovine z otroškimi oblačili GAJA & JAKA, urbana moda za otroke, zaupala Špela Demšar Leban.

V novi trgovini z otroškimi oblačili GAJA & JAKA, urbana moda za otroke, ki se nahaja v pritličju Prodajnega centra BREZA (Breznikova 15, Domžale), vas bodo prijazno postregli, vam svetovali in se vam posvetili. Njihov program obsega oblačila za dojenčke ter oblačila za malčke vse do 12 let. Tako za dečke kot za deklice. “In nenazadnje je trgovina namenjena za nas starše, babice, dedke, strice, tete … ki želimo le najboljše za naše malčke in čim manj stresa ter izgube časa. Z veseljem prisluhnemo stranki. V ponudbi pa imamo tudi darilne bone,“ obrazloži Špela.

Povezani so z manjšimi družinskimi proizvajalci iz Turčije. Oblačila so kvalitetna in narejena iz izredno kakovostnega turškega bombaža. Ko jih operete, oblačila ne izgubijo forme.

Prepričani smo, da boste z njihovo kvalitetno in cenovno ugodno ponudbo več kot zadovoljni, zato jih le obiščite in preverite iz prve roke. Ob tem je potrebno dodati, da so trgovino odprli z dušo in srcem ter z željo, da je vašim najmlajšim udobno in lepo, obenem pa vam želijo prihraniti vaš čas!

Spremljate jih lahko tudi preko njihove spletne strani www.gajainjaka.si, preko družabnih omrežij Facebook in Instagram, kjer sproti objavljajo novosti, v kratkem pa bodo pripravili tudi nagradne igre. Lahko jih tudi kontaktirate na elektronski naslov info@gajainjaka.si oziroma pokličete na telefonsko številko 041 313 959.

V mesecu septembru nudijo tudi 10% otvoritveni popust.

“Ker si želimo vzajemnega sodelovanja, bomo vaših predlogov in želja vedno veseli, saj bomo lahko le skupaj še boljši. Sedaj pa res skupaj skočimo v RAZIGRANO V JESEN, nato v ZIMO, POMLAD in spet bo tukaj POLETJE, ko se bomo ponovno skupaj pripravili ter oblekli za nove poletne dogodivščine,“ še pravi Špela in doda: “Veselimo se vašega obiska!“ Mi pa dodajamo: “Le obiščite jih, vaši malčki in z njimi tudi vi, boste nad njihovo modno ponudbo ter prijaznim osebjem navdušeni!“

Miha Ulčar; Foto: Karin Božič

Tagi