Vrhunec mode v Optiki Vallis: Poletje v znamenju Gucci in Marc Jacobs sončnih očal

Poleti, ko nas sonce na polno razvaja s svojimi sončnimi žarki, za svoje oči lahko naredimo največ tako, da si nadenemo sončna očala. Naše oči so nam pri tem zelo hvaležne, saj jih zaščitimo pred sončnimi žarki, po drugi strani pa svet postane malce drugačen. Ko se odločamo, kakšna sončna očala si bomo nadeli, običajno gledamo na to, da so le-ta moderna, elegantna in prefinjena, ki nas obenem popeljejo v svet visoke mode in izpostavijo naš originalen obraz. Takrat je poletje veliko lepše, sploh če se počutimo prijetno in samozavestno.

Ker je poletje tik pred vrati, sonce pa nas že v polni meri razvaja s svojimi sončnimi žarki, so v Optiki Vallis, ki se nahaja v trgovskem centru Arkadia na Viru, poskrbeli, da boste v poletje lahko zakorakali z novimi sončnimi očali. V sredo, 20. junija 2018, so na posebnem dogodku predstavili luksuzna sončna očala Gucci in Marc Jacobs. Na promocijskem dogodku seveda ni šlo brez rdeče preproge, atraktivnih hostes v oblačilih modne znamke SCK Design by Sanja Karasman, poletnih hitov, osvežujočih napitkov in neverjetnih 30% popusta na novo kolekcijo omenjenih znamk. Na dogodku so izžrebali tudi dva srečneža, ki sta sodelovala v njihovi nagradni igri, v kateri so se številni potegovali za dvoje sončna očala v skupni vrednosti do 500€.

Na druženju in promociji, ki ga je vodil Robert Roškar, so si obiskovalci ogledali nova prestižna sončna očala Gucci in Marc Jacobs ter si jih seveda lahko tudi nadeli in si v ogledalu ogledali kako jim pristojijo. Od strokovnjakov Optike Vallis so obiskovalci iz prve roke dobili tudi strokovni nasvet ter seveda že prej omenjeni 30% popust na nakup nove kolekcije očal.

Novo kolekcijo sončnih očal Gucci in Marc Jacobs si v njihovi poslovalnici lahko ogledate od ponedeljka do torka med 9. in 20. uro ter ob sobotah med 9. in 17. uro. Prepričani smo, da boste med pestro izbiro sončnih očal našli nekaj zase in za svoje oči. Od tam pa boste odšli elegantni!

Optika Vallis, očesni center se nahaja v trgovskem centru Arkadia, kjer v njihovem moderno opremljeni in dobro založeni poslovalnici najdete bogato in raznovrstno ponudbo korekcijskih kot tudi sončnih očal ter kontaktnih leč z vsem priborom za vzdrževanje.

V njihovi poslovalnici se nahaja tudi ambulanta, v kateri opravljajo okulistične preglede. Visoko usposobljeno osebje vam bo ob vašem obisku prisluhnilo in s svojimi nasveti pomagalo izbrati optimalne pripomočke za vaš vid. Kvaliteta vašega vida je za njih najbolj pomembnejša, zato se vsaki stranki popolnoma posvetijo in ji prisluhnejo. Stremijo tudi k cilju, da bodo izbrana očala ustrezala tehničnim, estetskim in anatomskim merilom.

Nekaj novih sončnih očal Gucci in Marc Jacobs si lahko ogledate na povezavi tukaj.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar, Miro Pivar, Optika Vallis; Video: Miro Pivar

Tagi