Velika promocija GUCCI in MARC JACOBS sončnih očal

V sredo, 20. junija 2018, ob 17. uri vabljeni v Optiko Vallis , trgovski center Arkadia, na promocijo luksuznih sončnih očal GUCCI in MARC JACOBS.

Zakorakajte v poletje z novimi sončnimi očali! Na dan dogodka bodo vsa Gucci in Marc Jacobs sončna znižana za kar 30%. To pa še ni vse!

Sodelujte v nagradni igri in se potegujte za dvoje sončna očala v skupni vrednosti do 500€. *Pogoje nagradne igre lahko najdete na FB strani Optike Vallis.

Gucci sončna očala so ena izmed najbolj prestižnih modnih dodatkov, izdelana iz najkakovostnejših materialov, skrbno dodelanih detajlov in prepoznanega Gucci designa.

Na drugi strani nas z vsako novo kolekcijo priljubljeni oblikovalec Marc Jacobs znova preseneti in pomembno vpliva na ameriško modo. Svoj navdih črpa iz vsakdanjega življenja, išče lepoto v nepričakovanem in nam preko svojih kreacij ponuja edinstvena sončna očala in ostale modne dodatke.

Rdeča preproga, atraktivne hostese, poletno vzdušje in številni modeli iz nove kolekcije vas vabijo, da se nam pridružite v nakupovalnem centru Arkadia.

Vabljeni,

Optika Vallis

Tagi