V ŽIVO ob 18. uri: Javno soočenje kandidatov na lokalnih volitvah v občini Domžale

Pred nami so lokalne volitve, saj se bomo v nedeljo, 18. novembra 2018, na voliščih odločali komu od kandidatov, ki se potegujejo za župana, občinski svet in svete krajevnih skupnosti, bomo zaupali svoj glas. Ker želimo občankam in občanom kar se da najbolje predstaviti predstavnike list in strank ter seveda županske kandidate, spletni informativni portal domžalec.si v sredo, 14. novembra 2018, ob 18. uri v Kulturnem domu Groblje organizira javno soočenje, neposreden prenos v živo lahko spremljate tudi na našem portalu. Posnetek soočenja bo širši javnosti na voljo tudi po dogodku.

Na javnem soočenju sodelujejo domžalski županski kandidati: Metod Marčun (LMM – Lista Metoda Marčuna), Toni Dragar (LTD – Toni Dragar – Lista za vse generacije), Alenka Resinovič Reza (Lista Reza) in mag. Bojan Arh (SAB – Stranka Alenke Bratušek) ter pet predstavnikov list za občinski svet: Uroš Breznik (SD – Socialni demokrati), Robert Hrovat (SDS – Slovenska demokratska stranka), mag. Primož Škofic (SMC – Stranka modernega centra), Boštjan Mišič (LMŠ – Lista Marjana Šarca) in Peregrin Stegnar (NSi – Nova Slovenija – Krščanski demokrati).

Javno soočenje bo odlična priložnost, da pobližje spoznate domžalske kandidate za župane in predstavnike list za volitve v Občinski svet Občine Domžale ter seveda tudi njihove programe.

Vabljeni k spremljanju soočenja!

Ekipa domžalca

Tagi