V Študi se obeta dogodek leta, ki ga ne smete zamuditi. Mambo Kingsi ga ne bodo!

Če ne veste kaj bi sami s seboj in svojo boljšo polovico počeli v soboto zvečer, 7. julija 2018, potem je dogodek leta, ki se bo odvijal v Študi pri Domžalah več kot primeren za vas. Odojki na ražnju ter drugi specialitete z žara, mrzlo pivo, na odru Mambo Kingsi, pod odrom vsi tisti, ki jih bodo srbele pete. To je tradicionalna gasilska veselica v Študi, ki vsako leto popestri sobotni julijski večer. In tako bo tudi letos, obljubljajo študljanski gasilci.

Gasilci PGD Študa vse veseljake in ljudi dobre volje v soboto, 7. julija 2018, od 19. ure dalje vabijo na njihovo tradicionalno gasilsko veselico . Kot vsako leto vam bodo tudi letos ponudili odojke in druge specialitete z žara, za žejo pa prijetno ohlajeno pijačo. Letos bo za zabavo in žur do jutranjih ur poskrbela skupina Mambo Kings. Ker bo veselica potekala pod velikim šotorom, izgovorov v primeru dežja študljanski gasilci ne sprejemajo. Zato v soboto vsi v Študo!

P.S. Naj vas zgornja naslovna fotografija ne zbega. V preteklosti so se že pripetile tudi takšne stvari, da se je med veselico zaradi “požara” v bližnji koruzi izgubil kakšen kos garderobe. In se je našel. Dan po tistem …

Miha Ulčar; Foto: PGD Študa

Komentarji uporabnikov
Tagi