V podjetju Svilea so pričeli z izvajanjem tečajev šivanja in krojenja ter organiziranjem enodnevnih tematskih delavnic

Ker se šivanje ponovno vrača v naše domove in je bilo po tovrstnem izobraževanju veliko povpraševanje, so se v podjetju Svilea odločili, da bodo nadaljevali s tečaji šivanja tudi v prihodnje. Ne samo, da tečaje prirejajo v lastnih prostorih, na njih so se obrnili tudi iz domžalskega vrtca, z željo, da bi organizirali tečaje za njihove vzgojiteljice. Prisluhnili so njihovim željam in v vrtčevskih prostorih izvedli 4 enodnevne delavnice, na katerih so vzgojiteljice, začetnice v šivanju, izdelale nahrbtnik, tiste, ki pa so šivanje in stroje že malo poznale, so izdelale predpasnik iz jeansa z aplikacijami. Tudi vzgojiteljice so bile zelo zadovoljne z izvedbo šiviljske delavnice.

Tudi poleti ne bodo mirovali, ampak bodo nadaljevali s tečaji šivanja. Prejeli so kar nekaj povpraševanj po tečajih za otroke. Tako bodo v poletnih mesecih izvajali tečaje šivanja tudi za njih. Ti tečaji so prilagojeni in primerni za otroke od 10 do 16 let. Potekali bodo v skupini od 3 do 5 otrok. Vsekakor bodo prisluhnili željam vaših otrok in temu, kaj bi radi izdelali. V štirih dneh bodo otroci izdelali svoja dva, morda celo tri izdelke. Za pijačo in kaj sladkega bodo poskrbeli v podjetju Svilea.

Za odrasle bo potekal tečaj v juliju in to kar tri dni zapored. Vse o tečajih podjetja Svilea si lahko preberete na https://www.svilea.si/info/13/tecaji-sivanja, kjer je objavljenih kar nekaj fotografij z njihovih ustvarjalnih uric. Tečaji so omejeni na 6 do 8 udeležencev, zato vse, ki se želite naučiti šivanja, ali pa se samo preizkusiti, ali obnoviti znanje, vas prosijo, da pohitite s prijavo. Za vse dodatne informacije o tečajih so vam na voljo na: 041-566-642 ali na e-naslovu svilea.tecaji@gmail.com.

Podjetje Svilea je uvoznik metrskega blaga in pozamenterije. Imajo veleprodajo metrskega blaga, ki je namenjena za prodajo drugim trgovinam po Sloveniji, šiviljstvom, vrtcem, gledališčem, operi … Na njih se lahko obrnejo vsi, ki potrebujejo metrsko blago v večjih ali manjših količinah. Imajo zelo veliko izbiro jerseya, jeansa, bombažnega platna, umetnega usnja, viskoze, jute, veliko izbiro podlog za oblačila, dekorativno blago, skratka vse, kar se tiče metrskega blaga. Na voljo imajo velik nabor modnih tkanin. Trudijo se uvažati kvalitetno blago za oblačila in dom. Kvaliteta blaga je za Svileo na prvem mestu, česar si vsekakor želijo tudi njihovi zvesti kupci in poslovni partnerji.

V trgovini Svilea, ki se nahaja v Tuš centru v Domžalah (1. nadstropje), imajo tudi veliko izbiro metraže in pozamenterije ter vse potrebno za šivanje, krojenje, pletenje … Za vse, ki šivate in potrebujete kroje, imajo v trgovini na voljo tudi katalog krojev. Lahko ga pregledate, si naročite kroj zase in takoj, ko ga dobijo, vas pokličejo in že si boste lahko izdelovali nova oblačila. Vabljeni tudi v njihovo skladišče, kjer se da kupiti blago. Skladišče se nahaja na Obrtniški 10/b v Domžalah.

Vabljeni tudi k ogledu spletne trgovine. V njej se najde velika in pestra izbira metrskega blaga. Razdelili so jo po skupinah za uporabo, tako da se kupci bolje in lažje znajdejo v njej https://www.svilea.si/ 

Spremljate jih lahko tudi na njihovem facebook profilu in instagramu.

Naročnik oglasa: Svilea, d.o.o., Mengeš

Tagi