V Optiki Cornea v Mengšu strankam nudijo nekaj več

Optika Cornea, ki se nahaja v Mengšu, je mlado podjetje, ki ga sestavlja izkušena ekipa optikov. Zaradi opažanja vse manj izkušenj in pomanjkanja strokovnosti v tej panogi, so se odločili, da v njihovi optiki strankam ponudijo nekaj več.

Na trgu je bilo in je še vedno opaziti, da je vse večji poudarek zgolj na sami prodaji in vse manj na kvaliteti in strokovnosti. V Optiki Cornea je glavno vodilo, da izdelajo očala optimalno glede na potrebe uporabnika in ne po navodilih nadrejenih iz marketinga, ki po navadi s samo stroko nimajo kaj dosti skupnega.

Največja prednost v njihovi optiki so zagotovo njihove izkušnje na tem področju. Od leta 2007 so pooblaščeni brusni center za izdelavo očal podjetja ESSILOR SLOVENIJA, ki pa je vodilni in tudi največji proizvajalec očalnih leč v svetu, hkrati pa tudi dobavitelj večine optik v Sloveniji.

“V 12 letih in izdelanih preko 200.000 očal, predvsem zahtevnejših, si upamo in s ponosom trdimo, da imamo primerno rešitev za vsakega uporabnika očal. Saj se z vsako stranko individualno pogovorimo glede uporabe – kakšno delo opravlja, kakšni so hobiji, na kateri razdalji najbolj potrebuje očala – še posebej, če so to bralna očala ali očala za delo z računalnikom … Vse to so zelo pomembni podatki pri izbiri očalnih leč,” pravijo v Optiki Cornea.

Glede na to, da so strokovni sodelavec največjega dobavitelja očalnih leč, to od njih zahteva, da imajo eno najsodobnejših in izjemno natančnih tehnologij za samo izdelavo in brušenja očalnih leč: “Naša posebnost je, da se očala od določitve pravilne refrakcije do končne vgradnje leč v okvir izdelajo pri nas, zato je možnost napak pri prenosu podatkov, naročilu dioptrijskih leč in sami vgradnji le-teh praktično nična. Poleg tega pa tako naklon kot tudi vizualni kot brušenja prilagodimo za vsakega posameznika posebej.”

Ker se zavedajo, da vse več ljudi išče in potrebuje nekoga, ki bi tudi iz strokovnega ne samo vizualnega stališča poskrbel za njihove oči, vas vabijo v njihovo Optiko Cornea v Mengšu, da se sami prepričate o njihovi strokovnosti ter preverite izbiro preko 1.000 korekcijskih in sončnih očal.

Optika Cornea se nahaja na Murnovi ulici 1, v Mengšu (nasproti trgovine TUŠ). Pokličete jih lahko na telefonsko številko 051 492 766, ali jim pišete preko e-pošte: info@optika-cornea.si. Spremljate pa jih lahko tudi preko njihove Facebook strani.

Naročnik oglasa: Optika Cornea

Komentarji uporabnikov
Tagi