V Domžalah vrata odprla Glasbila d.o.o. – prva specializirana trgovina z glasbili in glasbeno opremo

Da imamo v občini Domžale veliko glasbenih talentov vseh vrst, ni potrebno posebej razlagati. O tem govorijo številne glasbene skupine, ansambli, zbori ter večje zasedbe, kot so godba, orkestri in podobno. Po novem pa imamo v Domžalah tudi trgovino z glasbili, specializirano za električne klavirje, klaviature, digitalne harmonike, pianine ter digitalne sakralne orgle. Gre za prvo tovrstno trgovino v Domžalah, kar je več kot dobrodošlo za vse, ki se ukvarjajo z glasbo ali pa se še nameravajo.

Podjetje Glasbila d.o.o. je v  Domžalah odprlo novo trgovino z glasbili, specializirano za električne klavirje, klaviature, digitalne harmonike, pianine ter digitalne sakralne orgle. Gre za prvo tovrstno trgovino v Domžalah. Trgovina se nahaja se v Prodajnem centru Breza, kjer  v razstavnem prostoru lahko najdete široko izbiro električnih klavirjev ROLAND, YAMAHA, CASIO, DEXIBELL, STANDORF. Poleg električnih klavirjev vam nudijo tudi klaviature YAMAHA in CASIO ter digitalne harmonike ROLAND. Kot generalni zastopnik za Slovenijo pa dobavljajo tudi digitalne sakralne orgle Viscount.

Trgovina je specializirana za električne klavirje, klaviature, digitalne harmonike, pianine ter digitalne sakralne orgle.

Pribori za instrumente in drobni darilni program

Prodajni program vsebuje tudi pribor za  instrumente – metronomi,  notna stojala, klavirski stoli, slušalke, blok flavte, ukulele, itd. Poskrbljeno pa je tudi za drobni darilni program v stilu glasbenih instrumentov. Po želji kupca lahko dobavijo tudi druge vrste glasbil, kot so pihala, trobila, godala, brenkala ali tolkala.

Poskrbljeno je tudi za drobni darilni program v stilu glasbenih instrumentov.

Uglaševanje in popravila pianinov in klavirjev ter individualna šolanja o električnih klavirjih

Poleg prodajne dejavnosti opravljajo tudi storitveno dejavnost, in sicer: uglaševanje  in popravila pianin in klavirjev ter individualna šolanja o električnih klavirjih po opravljenem nakupu.

V prijetnem okolju vam zaposleni ob nakupu prijazno in predvsem strokovno svetujejo in vas usmerijo v izbiro tistega instrumenta, ki bo kar najbolj cenovno in kakovostno ustrezal potrebam in željam  bodočega glasbenika.

Trgovina je ob delavnikih odprta med 9. in 18. uro, ob sobotah pa med 9. in 12. uro.

Instrumente je možno kupiti tudi na obroke (do 24 obrokov na kartico NLB, DINERS, AMERICAN EXPRESS), ob gotovinskem nakup pa vam odobrijo gotovinski popust.

Trgovina Glasbila se nahaja v Prodajnem centru Breza v Domžalah.

V aprilu vas čakajo otvoritveni popusti!

V mesecu aprilu so pripravili posebne otvoritvene popuste in darila ob nakupu. Prisrčno povabljeni! V prihodnosti za vas pripravljajo tudi predstavitve instrumentov z znanimi glasbeniki.

Več o trgovini z glasbili in njihovi ponudbi si lahko ogledate na njihovi spletni strani, spremljate pa jih lahko tudi na njihovem facebook profilu in instagram profilu.

Naročnik oglasa: Glasbila d.o.o.

Tagi