Uresničimo sanje otrokom in mladostnikom s posebnimi potrebami

11. dobrodelni koncert za otroke in mladostnike s posebnimi potrebami

Zopet je leto naokoli in čas je za novo dobrodelno zgodbo, ki jo bomo ponovno pisali skupaj. V soboto, 1. februarja 2020, ob 19. uri bo v šolski telovadnici CIRIUS Kamnik potekal že 11. tradicionalni dobrodelni koncert za otroke in mladostnike s posebnimi potrebami, ki nosi naslov “Uresničimo sanje”. Častni pokrovitelj tokratnega dobrodelnega koncerta je župan Občine Kamnik Matej Slapar.

Organizatorji dobrodelnega koncerta se vsako leto trudijo, da otrokom in mladim s posebnimi potrebami lahko omogočijo vsaj enodnevni daljši izlet. Predvsem tistim, ki zaradi težkih socialnih razmer težje shajajo.

Glavni organizator dobrodelnih koncertov je Simon Zorman, ki ima tudi sam otroka s posebnimi potrebami. Pred štirimi leti pa so mu v pomoč pri organizaciji stopili tudi njegovi varovanci, člani mlade glasbene skupine The Eccentrics in pa pevka Anja Pustak Lajovic.

Na letošnjem dobrodelnem koncertu bodo nastopili številni znani glasbeniki: Trkaj, Manca Izmajlova, Jure Ivanušič, Marta Zore, SoulGreg Artist, Aleksander Mežek, Uroš in Tjaša, Tadej Pasar, Klapa Mali grad iz Kamnika in skupina The Eccentrics, kateri se bosta pridružili Lea Koban in Anja Pustak Lajovic. Skozi večer vas bo s svojimi gosti popeljal v besedi in pesmi Tilen Artač, ki pa na odru ne bo sam, saj se mu bo pridružilo še nekaj njegovih gostov.

“Vljudno vabljeni, da se nam pridružite. Stopimo skupaj in uresničimo sanje otrokom in mladim s posebnimi potrebami in tako zastavimo leto 2020 dobrodelno. S tem bomo pokazali, da nam je še kako mar za te naše “VELIKE LJUDI”. (Simon Zorman)

Miha Ulčar; Foto: organizator koncerta, arhiv domžalca

Komentarji uporabnikov
Tagi