41. Tednik Domžalca: Najbolj aktualne tedenske novice

Ponedeljkov večer je tu in z njim tudi Tednik Domžalca, v katerem vam bomo predstavili izbor aktualnih tedenskih novic, ki jih je vas pripravila ekipa spletnega portala domžalec.si. 

Ob 20. uri bo na sporedu 41. Tednik Domžalca, v katerem vas bo voditeljica Karin Lisjak popeljala skozi izbrane aktualne dogodke preteklega tedna. Gre za predstavitve aktualnih novic v obliki video pregleda. Seveda si je posamezno oddajo možno ogledati tudi kasneje. Vabljeni k ogledu!

V uvodu Tednika vam bomo predstavili novo investicijo na Prešernovi ulici v Domžalah, kjer je Občina Domžale zgradila novo otroško igrišče. V nadaljevanju se bomo ustavili v Lukovici, kjer so ob letošnji 30-letnici samostojnosti Starem trgu posadili simbol slovenska – lipo. Tako kot vsako leto, je tudi letos potekala podelitev priznanj najboljšim športnicam, športnikom in športnim delavcem za leto 2020, v Tedniku pa vam bomo predstavili krajši utrinek s podelitve priznanj. Nagrade in priznanja naj prostovoljcem so podelili tudi v Društvu Šola zdravja, med nagrajenci pa so tudi prostovoljci iz skupine Domžale – drevored 88 lip.

Aktualne tedenske novice vam bo predstavila voditeljica Karin Lisjak.

V nadaljevanju Tednika vam bomo predstavili nekaj utrinkov z odprte vaje Ženskega pevskega zbora Moj Spev, ki je potekala na prostem v Grobljah ter utrinke s celotedenskega plesnega dogodka, ki je v okviru podaljšanega bivanja potekal na OŠ Venclja Perka Domžale. Za zaključek tednika sledi še napoved 15. Festivala gorniškega filma, ki se letos vrača k svojim koreninam – v Domžale.

Tednik Domžalca bo na sporedu ponovno čez teden dni. Seveda pa vabljeni k rednemu spremljanju novic na našem spletnem portalu domžalec.si, kjer vas skozi dan in če je potrebno tudi ponoči, čakajo aktualne novice. Ekipa Domžalca je na preži 24 ur!

Miha Ulčar, glavni in odgovorni urednik

 

Tagi