Ste pripravljeni na dogodivščino, ki se ji reče Štartaj Domžale?

Obrtna zbornica Domžale organizira že 3. serijo brezplačnih podjetniških delavnic Štartaj Domžale, ki bodo potekale od 17. aprila do 22. maja 2019 na Obrtni zbornici Domžale z Matijo Goljarjem, voditeljem Štartaj Slovenija in priznanim mentorjem. Udeleženci se bodo poleg pridobljenega znanja, dragocenih izkušenj in novih poznanstev lahko potegovali tudi za bogate nagrade na zaključnem finalu 22. maja.

Samoiniciativnost in podjetnost sta danes nuji, ne glede na to ali si študent, dijak, zaposlen ali podjetnik. Znaš generirati ideje, jih razvijati in realizirati? Znaš izstopati, prepričati in dobiti, kar si si zadal? To so veščine, ki jih danes mora obvladati prav vsak. Pa jih? Da? Ne? Mogoče?

Obrtna zbornica Domžale ti v okviru 3. serije brezplačnih podjetniških delavnic Štartaj Domžale ponuja izjemno priložnost, da se naučiš razvijati poslovne ideje, jih realizirati in poskrbeti, da te opazijo in to na zabaven način ter razviješ veščine, ki so nujno potrebne za tvoj karierni uspeh! Udeleži se največje podjetniške dogodivščine, kjer se bomo zabavali, reševali zanimive izzive, se potegovali za izjemne nagrade in še in še!

Vse delavnice so zasnovane tako, da se boš naučil uspešnega mreženja, tehnik generiranja idej, uporabe najrazličnejših metod, ki ti bodo pomagale razvijati ideje, aplicirati v praksi tako, da boš lahko takoj vse naučeno znanje in prakso naprej prenesel v vsakodnevno življenje.

Udeleženci se  bodo  poleg pridobljenega znanja, dragocenih izkušenj in novih poznanstev lahko potegovali tudi za bogate nagrade na zaključnem finalu 22. maja:

  • mesto v coworking prostoru Generator,
  • podjetniška šola 1 na 1,
  • počitnice za 2 osebi v tujini.

Letos so pripravili še prav posebno nagrado, ki jo bodo podelili na našem dogodku 25. aprila in sicer bodo izmed vseh udeležencev izžrebali 5 srečnežev, ki bodo prejeli vstopnice na priznani mednarodni dogodek »Startuptrain«, ki se dogaja na vlaku od Ljubljane do Sofije od 8. maja do 12. maja 2019, kjer se bodo ob pomoči priznanih mentorjev kalili v razvijanju podjetniških idej in potegovali za do milijon evrov vredne investicije enemu izmed največjih investicijskih skladov v Evropi.

Prva delavnica Štartaj Domžale je že 17. aprila, kjer bodo izvedeli vse o nagradah in neverjetni dogodivščini, ki je pred nami.

Vsi dogodki so za vse udeležence brezplačni, prijave pa zbirajo na  http://www.startupdomzale.si/dogodek/ ali preko e-maila info@startupdomzale.si.

Miha Ulčar; Foto: Obrtna zbornica Domžale

 

Tagi