Romantična večerja malo drugače: Bi kuhali s svojo drago/dragim na valentinovo?

Pred vrati je valentinovo – najbolj romantičen dan v letu. Praznik se je v znamenju podarjanja ljubezenskih voščil, cvetja, slaščic in drugih pozornosti uveljavil po vsem svetu. Če iščete nekaj romantičnega za letošnje valentinovo, potem lahko svoje drage presenetite s povabilom na večerjo malo drugače.

V Atrij kleti, ki se nahaja na Ljubljanski cesti 106/b v Domžalah, izvajajo kulinarične delavnice, na katerih se tečajniki pod vodstvom kuharskega mojstra učijo pripravljati različne jedi. Kulinarične delavnice so postale prava uspešnica, kar pomeni, da je recept pravi. V sredo, 14. februarja 2020, pripravljajo valentinovo delavnico, zato je to za vas odlična priložnost, če iščete nekaj posebnega na ta dan. Svoje drage na najbolj romantičen dan v letu lahko presenetite s povabilom na večerjo malo drugače.

Na valentinovi delavnici se boste naučili pripraviti večerjo z ljubeznijo, ki jo boste skupaj s partnerjem tudi preizkusili. Večerja bo dopolnjena z izbranimi slovenskimi vini.

Večer vsebuje:

  • 3 ure tečaja kuhanja za dve osebi,
  • vodenje kuhanja s strani izkušenega kuharskega inštruktorja,
  • okusno večerjo sestavljeno iz predjedi, glavne jedi in sladice,
  • brezplačna poizkušanja vin,
  • knjižica receptov, ki jih boste lahko preizkusili sami doma,
  • lepo darilo.

Za prijavo ali dodatne informacije pokličite na telefon: 031/837-848. Ali jim pišite na atrij.klet@gmail.com.

Atrij klet

Prijeten ambient Atrij kleti, ki je urejen v starinskem stilu, je več kot primeren za umik iz vsakdanjega tempa življenja, kjer lahko v družbi s prijatelji izpiješ čašo žlahtnega vinca različnih priznanih slovenskih in tujih blagovnih znamk. Prostor je več kot primeren tudi za zaključene družbe, kjer se lahko ob dobri kapljici družite s prijatelji, sodelavci, sorodniki …

Atrij klet lahko spremljate tudi preko Facebook strani.

Miha Ulčar; Foto: Atrij Klet

 

Tagi