Športni park Domžale so v soboto okupirale gasilke in gasilci

V Športnem parku Domžale je v soboto, 27. maja 2017, potekalo gasilsko tekmovanje Gasilske zveze Domžale za pionirje, pionirke, mladinke, mladince, članice, člane ter starejše gasilke in gasilce, ki je obenem štelo še za 23. pokal PGD Domžale-mesto.

Tekmovanje potekalo v dveh sklopih. Naprej so se dopoldan pomerilo 22 ekip pionirk, pionirjev, mladink in mladincev, popoldan pa so se v gasilskem tekmovanju pomerili še osem ekip članic in članov in devet ekip starejših gasilk in gasilcev. Pionirke in pionirji so se pomerili v vaji prenosa vode, mladinke in mladinci pa z vajo z ovirami. Članice in člani so tekmovali z vajo na motorni brizgalni, starejši gasilci in gasilke pa so tekmovali na vaji raznoterosti in vaji s hidrantom. Lepo vreme je privabilo tudi nekaj spremljevalcev tekmovalcev, ki so eni bolj drugi malo manj uspešno izvajali svoje naloge, temu primeren pa je bila bera točk in sekund.

Rezultati članice:
1. PGD ROVA, 2. PGD ŽEJE-SVETA TROJICA IN 3. PIGD TOSAMA

Rezultati člani:
1. PGD ŽEJE-SVETA TROJICA 1, 2. PGD ROVA IN 3 PGD DOMŽALE-MESTO.

Rezultati starejše gasilke:
1. PGD DOBRAČEVA, 2. PGD BOROVNICA IN 3. PGD JARŠE RODICA 2

Rezultati starejši gasilci:
1. PGD PONOVA VAS, 2. PGD BOROVNICA IN 3. PGD JARŠE RODICA.

Prve ekipe so prejele tudi prehodne pokale, za fair play tekmo pa so pokal prejele članice PIGD Tosama.

Ob tej priložnosti se predsednica PGD Domžale-mesto, Sonja Orešek zahvaljuje Javnemu komunalnemu podjetju Prodnik za plastenke vode, ki so jih tekmovalci v tem vročem dnevu s pridom izkoristili ter Zavodu za šport in rekreacijo Domžale in njegovemu direktorju Urošu Križaniču za uporabo igrišča za izvedbo vaj in podelitev pokalov na drsališču ter za sponzoriranje pokalov."

Več fotoutrinkov s tekmovanja si lahko ogledate TUKAJ.

Avtor: Miro Pivar; Foto: Miro Pivar, Miha Ulčar; Video: Miro Pivar
Tagi