Prednovoletna rajanja z Radiem Veseljak v Domžalah

V Domžalah zaključek letošnjega leta ni obarvan samo čarobno, temveč tudi zabavno, za kar vsak večer poskrbi Radio Veseljak, ki med 17. in 22. uro na večnamenski ploščadi pri domžalski tržnici pripravi pravo prednovoletno rajanje z glasbenimi gosti.

Prednovoletno rajanje na večnamenski ploščadi pri domžalski tržnici se je začelo v petek, 26. decembra 2014, potekalo pa bo vse do torka, 30. decembra 2014. V tem času bodo nastopili številni glasbeni gostje, ki bodo poskrbeli za prijetne glasbene ritme. Seveda je poskrbljeno tudi za to, da od tam ne boste odšli žejni in lačni za kar vsak dan skrbijo iz Kavarne Florjan in podjetja Volteri d.o.o.

Prireditev smo obiskali tudi mi (res, da šele ob zaključku) in se na lastna ušesa in oči prepričali, kaj vse se dogaja na domžalski tržnici. Kot nam je povedala Tanja Vidic Goršak, ki je poskrbela za rdečo nit dogajanja, je z obiskom prireditev zelo zadovoljna. Ob našem obisku je svoj nastop končala pevka Nina, za njo pa je nastopil ansambel Pojav. Program pa je vodila Barbara Pirih. Seveda pa na prireditvi ni manjkal idejni vodja in organizator prireditev na domžalski tržnici, Vido Repanšek iz Občine Domžale. Med obiskovalci pa smo srečali tudi turiste iz Grčije.

Vabljeni, da si prednovoletno rajanje z Radiem Veseljak ogledate tudi vi. Zagotovo boste tam srečali tudi kakšnega poznanega. To pa je konec koncev tudi namen zabavnih prireditev. Poveseliti se v dobri družbi!

  • nedelja 28.12.2014: ansambel NEMIR, HOZENTREGARJI, ansambel POLJANŠEK (voditelja, Ajda Mlakar in Klemen Bunderla)
  • ponedeljek 29.12.2014: ansambel PETKA, ansambel ČUDEŽNI DEČKI, glasbena presenečenja (voditeljica Majda Grošelj)
  • torek 30.12 .2014: POSKOČNI MUZIKANTI, ansambel POTEP, pevka Andreja (voditeljici, Janja Ulaga in Nina Cestnik Pavlič)
Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Tagi