KUL petek v znamenju druženja, kulinaričnih specialitet in žive glasbe

Zeleno srce Kamnika je postalo priljubljeno stičišče ljubiteljev prijetnega druženja, kulinaričnih dobrot in dobre glasbe v živo. Tradicionalna prireditev KUL petek, ki se je preselila v park Evropa, staro mestno jedro Kamnika ob železniški postaji, je tudi v svoji zadnji letošnji julijski izvedbi dokazala, da je tako med Kamničani, kakor tudi obiskovalci iz drugih krajev zelo priljubljena prireditev.

Na priljubljeni kulinarični prireditvi na prostem, ki je potekala v petek, 28. julija 2023 med 18. in 23. uro na tradicionalni lokaciji v parku Evropa, so ljubitelji kulinaričnih dobrot uživali v raznovrstnih specialitetah, ki so jih zanje pripravi Love2Bake, Cubus Image – arhitekturni biro in Maygos, Vratarnica, Baobab restaurant, sladke grižljaje pa so priskrbeli Waffle to go in Torte Bella.

Na tokratnem KUL petku je veliko zanimanje požela stojnica Baobab restaurant, kjer so obiskovalci lahko poizkusili okuse Afrike.

Na KUL petku so obiskovalce s svojo ponudbo najrazličnejših pijač razveselili Maister Brewery, Barut Brewing and Blending, #j3gin, Beyond Mura Distillery, pri čemer »Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!«

V prekrasnem poletnem večeru je za prijetno glasbeno razpoloženje poskrbela mlada rock glasbena skupina Smetnaki, ki je z izjemno izvedbo obiskovalce pogosto nagovorila k petju in plesu.

KUL petek je obiskala tudi ekipa Domžalca, ki je v galeriji izbrala utrinke dogajanja. Preverite, ali smo morebiti tudi vas ujeli v objektiv.

Avtor: Petra Petravič; Foto: Petra Petravič, Darij Piciga,

Tagi