V Domžale na osvežilno sladoledno kupo in domač sladoled polnega okusa iz naravnih sestavin

V samem središču Domžal, je pred manj kot letom dni vrata odprla prikupna, ter premišljeno zasnovana in estetsko dovršeno opremljena slaščičarna, ki sliši na ime Bella. Tudi v teh vročih poletnih dneh vam v izjemno priljubljeni, obiskovalcem prijazni in butično opremljeni slaščičarni z veseljem postrežejo osvežilno sladoledno kupo in pa domač sladoled, bogatega in kremastega okusa, narejen iz naravnih sestavin. V ponudbi imajo sadne veganske sladolede, poizkusite pa lahko tudi sladoled Sacher in pa temno čokolado.

Sladoled že od otroštva povezujemo s posebej prijetnimi trenutki, ki so se zasidrali v naš spomin in ki jih v poletnih mesecih z veseljem znova doživimo. Izjemno zaželjena tradicionalna zmrznjena slaščica, ki naj bi izvirala iz Evrope, je priljubljena tako pri najmlajših, kakor tudi starejših, v teh vročih poletnih dneh pa si jo z veseljem privoščijo tudi starostniki.

Domač sladoled, ki ga boste našli v Belli, je izdelan iz najbolj kakovostnih surovin. Poleg poznanih tradicionalnih okusov, si boste lahko izbrali tudi kakšen poseben okus, kot so sivka, bela čokolada z baziliko in jagodo, korenček unikorn in še in še.

Kot nam je zaupala slaščičarka Maja Habjan, ki je leta 2015 začela pisati svojo sladko zgodbo pod imenom Torte Bella, imajo v slaščičarni in kavarni Belli v ponudbi zgolj to, kar sami izdelajo.

Z ekipo se trudi snovati pestro in raznoliko ponudbo slaščic, ki jo v toplih poletnih mesecih med drugim nadgrajuje s številnimi okusi in kombinacijami sladoledov, osvežilnimi naravnimi sokovi, saj kot sama poudarja: “Rada imam naravne stvari, izdelane na naraven način”. Sladoledi so bogatega in kremastega okusa, izdelani pa so iz naravnih sestavin. V ponudbi pa imajo tudi sadne veganske sladolede.

V vročih poletnih dneh se lahko v slaščičarni Bella osvežite še z enajstimi različnimi okusi limonad, ki jih izdelajo s sadnimi pireji z visokim deležem sadja.

V ponudbi imajo tudi enajst okusov izjemno popularnega Bubble tea, Gin-Tonic, Spritz, naravne limonade, banana split, ledena kava, ice latte macchiato in sladoledne kupe, ki jih naredijo na malce drugačen način.

V bogati in raznoliki ponudbi domačih sladoledov, izdelanih iz najbolj kakovostnih surovin, bogatega ter kremastega okusa, boste ljubitelji naravnih izdelkov zagotovo našli nekaj zase.

Lepo vabljeni v središče Domžal, na Ljubljansko cesto 88 ( zadnja stran SPB, pri nekdanjem velikem parkirišču pri železniški progi) v skrbno in stilsko opremljeno butično kavarno Bella, kjer se vsak obiskovalec počuti dobrodošlo ter sprejeto.

V slaščičarni Bella vas z veseljem pričakujejo vsak dan od 8. do 22. ure. Odprti so tudi v nedeljah, prav tako od 8. do 22.ure.

V kolikor pa vas v poletnih mesecih pot zanese v Kamnik, lepo vabljeni, da se na kulinaričnem dogodku poimenovanem Kul petek, ki bo v juliju in avgustu potekal vsak petek od 18. ure dalje, v zelenem središču Kamnika ustavite pri Belli in se osvežite s pestro ponudbo različnih osvežilnih naravnih pijač in sladoledom.

Lepo vabljeni.

Avtor: Petra Petravič; Foto: Maja Habjan s.p.

 

Tagi