Pred vrati je tradicionalni Ribiški piknik v Grobljah

Leto je naokoli in ponovno je čas za tradicionalni Ribiški piknik v Grobljah, na katerem vedno na svoj račun pridejo vsi, ki imajo radi ribe in ribje jedi, za kar poskrbijo neutrudne članice in člani Turističnega društva Jarše-Rodica.

Turistično društvo Jarše – Rodica v nedeljo, 25. avgusta 2019, med 12. in 18. uro pred Kulturni domom Groblje organizira tradicionalni Ribiški piknik, ki ga bodo po običaju popestrili s spremljajočim programom. Ribiška prireditev bo potekala v vsakem vremenu, saj bodo za to priložnost postavili šotor.

Organizatorji pravijo, da bodo poskrbeli za odlično kosilo po zmernih cenah. Na izbiro boste imeli postrvi, sardelice in kalamare s prilogami, kot so tržaška omaka, krompirjeva solata in ameriška solata. Za vse tiste, ki pa niste ljubitelji morski dobrot, bodo na voljo pleskavice. To pa še ni vse, poleg odlične hrane in glasbe s pridihom Dalmacije, bo na voljo bogat srečelov. Za vreme vam ni potrebno skrbeti, saj bodo za to priložnost postavili šotor, kar so več kot tehtni razlogi, da se jim pridružite. »Pridite, da vam ne bo žal,« še pravijo v Turističnem društvu Jarše-Rodica.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: arhiv domžalca

Tagi