ZŠRD Domžale omogoča brezplačen vpis športnih dogodkov

Že več kot dve desetletji Zavod za šport in rekreacijo Domžale uspešno podpira organizacijo številnih športnih tekmovanj, dogodkov, pohodov in družabnih prireditev v občini Domžale ter njeni širši okolici. Na željo prebivalcev in športnih navdušencev so ustvarili spletno platformo ZSRD.si, ki omogoča brezplačno promocijo vseh športnih dogodkov na enem mestu.

Spletna platforma ZSRD.si je namenjena tako organizatorjem kot tudi udeležencem športnih dogodkov. Organizatorji lahko preprosto registrirate svoje prireditve in aktivnosti, ne glede na velikost dogodka ali društva. Spletna platforma je uporabniku prijazna kar pomeni, da omogoča enostavno vpisovanje dogodkov ter dodajanje podrobnosti, kot so datum, opis, fotografije in povezave do dodatnih informacij. Spletna stran ZSRD.si je prilagojena tudi za uporabo na mobilnih napravah in tako je dostop do informacij mogoč kjerkoli in kadarkoli.

Zavod za šport in rekreacijo Domžale ustvarja okolje, kjer so ljudje aktivni in povezani preko športa ter rekreacije in na tak način prispeva k razvoju zdravega življenjskega sloga ter bogati ponudbo športnih dejavnosti v občini Domžale in širše.

Karin Božič Zupančič; Foto: arhiv ZŠRD Domžale

 

Tagi