Z Domžalcem do brezplačnih vstopnic za koncert Dominika Kozariča v Kavarni Hiša

V sredo, 28. junija 2023 ob 19. 30 uri bo priljubljena Kavarna Hiša v Dobu pri Domžalah gostila butični koncert Dominika Kozariča, ki se po dvajsetih letih dela in življenja v tujini vrača v Slovenijo. Lepo vabljeni k sodelovanju v nagradni igri, kjer si lahko s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje in kančkom sreče, priborite 2×2 VIP vstopnici za prihajajoči koncert.

Pisalo se je leto 2005, ko je Dominik Kozarič pripravil kovčke in odpotoval na  Tenerife, največji otok na Kanarskem otočju, kjer je dolga leta v prestižnih hotelih z glasbo zabaval turiste in si ustvaril nov dom. Zaradi obilice dela in glasbenih nastopov je Slovenijo obiskal vse redkeje, nakar se je v začetku letošnjega leta odločil za povratek z mnogimi idejami za prihodnost.

Nedolgo tega je napovedal težkometalsko različico priljubljene pesmi Reka luči, ki bo izvedena v različnih jezikih, medtem, ko naj bi se mu pri izvedbi pesmi Ljubi jo nežno v duetu pridružil Jan Plestenjak. Slednjo naj bi posnela proti koncu poletja.

Nagradna igra

Sodelujte v nagradni igri ter si s pomočjo pravilnega odgovora in kančka sreče priborite 2×2 VIP vstopnici za butični koncert Dominika Kozariča, ki bo v sredo, 28. junija 2023 ob 19. 30 uri potekal v Kavarni Hiša v Dobu pri Domžalah. Nagradna igra poteka izključno na portalu domžalec.si (preko spodnjega obrazca) od četrtka, 22. junija 2023, do nedelje, 25. junija 2023, do 24. ure

*******************************************************

Nagradna igra je zaključena

 

Nagradna igra je zbudila veliko zanimanja in srečna izžrebanca, ki prejmeta vsak po 2 VIP vstopnici sta:

  • Uroš Mihelčič
  • Irma Hrovat

Nagrajenca bosta o prevzemu brezplačnih vstopnic obveščena po e-mailu.

Ekipa Domžalca

 

Tagi