Z Domžalcem do brezplačnih vstopnic za koncert Bossa de Novo v Hiši Kavarna

Slovenska glasbena jazz skupina Bossa de Novo, ki se že več kot dvajset let poglobljeno ukvarja z brazilsko glasbo, prihaja v sredo, 26. aprila 2023 ob 19. 30 uri v priljubljeno Hišo Kavarna v Dob pri Domžalah.

V Hiši Kavarna intenzivno nadaljujejo z izvedbo butičnih koncertov, ki bodo tudi letos potekali v zunanjem predelu kavarne, skrbno opremljene v »Vintage stilu« in ko bodo višje večerne temperature dopuščale, tudi zunaj na prekrasnem rajskem vrtu, kjer pogled seže do Julijskih Alp.

V sredo, 26. aprila 2023 v goste prihaja komorna džezovska skupina Bossa de Novo, edina slovenska zasedba, ki se ukvarja z brazilskimi glasbenimi izrazi. Njihove skladbe zvenijo tako daleč, kot tudi zelo blizu. So tuje in domače. Skrbno narejene iz brazilskih harmonij, slovenskega domotožja in starih slovanskih glasov.

Priljubljena zasedba Bossa de Novo se bo v soju večernih luči Hiše Kavarna predstavila z bogatim repertoarjem nekaterih starih pesmi, katerim bodo dodali tudi novejše in morda še kakšno neslišano skladbo. Vsekakor bo zanimiv in raznovrsten miks nesmrtnih skladb iz zakladnice brazilske, italijanske, angleške, bosanske in slovenske glasbe. Konec leta 2021 so izdali svoj peti album z naslovom Twist, na katerega so uvrstili 13 zelo različnih skladb, nekaj iz izročila brazilske glasbene tradicije, nekaj prepesnitev in eno avtorsko, ki je sočasno tudi naslovna pesem albuma – Twist.

Sodelujte v nagradni igri ter si s pomočjo pravilnega odgovora in kančka sreče priborite 2x 2 brezplačni vstopnici za koncert Bossa de Novo, ki bo potekal v sredo, 26. aprila 2023 s pričetkom ob 19. 30 uri v Hiši Kavarna v Dobu pri DomžalahNagradna igra poteka izključno na portalu domžalec.si od ponedeljka, 17. aprila 2023 do nedelje, 23. aprila 2023 do 24. ure.

Nagradna igra

Nagradno vprašanje

Kakšno zvrst glasbe izjava skupina Bossa de Novo, ki prihaja v Hišo Kavarna v sredo, 26. aprila 2023 ob 19. 30 uri?

a) jazz

b) funky

c) rock

Odgovor na nagradno vprašanje pošljite do nedelje, 23. aprila 2023 do 24. ure na e-naslov info@domzalec.si in poleg dopišite svoj ime in priimek ter e-naslov. Žrebanje bo potekalo v ponedeljek, 24. aprila 2023. Izžrebanci (ime in priimek) bodo objavljeni na spletni strani domžalec.si dne 24. aprila 2023. Prevzem brezplačnih vstopnic bo možen osebno v Hiši Kavarna tudi na dan dogodka. Dogodek bo izpeljan ne glede na vremensko napoved.

Strinjam se s pravili nagradne igre, ki so priložena tukaj.

Avtor: Petra Petravič; Foto: Hiša Kavarna

*******************************************************

Nagradna igra je zaključena

Nagradna igra je zbudila veliko zanimanja in srečna izžrebanca, ki prejmeta vsak po 2 brezplačni vstopnici sta:

  • Ivana Potočnik
  • Uroš Podboršek

Nagrajenca bosta o prevzemu brezplačnih vstopnic obveščena po e-mailu.

Ekipa Domžalca

 

Tagi