V Mengšu se obeta glasbeno druženje in slastno kulinarično razvajanje

Kuhʼna v Mengšu

Četrto junijsko soboto bo v Mengšu znova prijetno slastno dišalo in klokotalo. Na tržni prostor pred gasilski dom prihaja izjemno priljubljena Kuhʼna v Mengšu, ki bo tudi tokrat postregla s težko pričakovano kulinarično zgodbo z melodijami okusov in glasbe.

V soboto, 24. junija 2023 lepo vabljeni, da se prepustite prijetnim vonjem in kulinarično gurmanskim užitkom. Od 10. do 18. ure vas bodo na Tržnici v Mengšu pričakali številni stari in novi kuharski znanci, ki bodo z veseljem poskrbeli, da bo iz najrazličnejših loncev, ponvic, žarov in drugih kuhinjskih priprav znova slastno zadišalo. Za obiskovalce Kuhʼne v Mengšu bodo pripravili kakovostno in raznoliko ponudbo kulinaričnih jedi, kjer bo vsak lahko našel nekaj zase.

Izkušeni in zaupanja vredni organizatorji: Občina Mengeš, Turistično društvo Mengeš, Kulturno društvo Mihaelov sejem ter Boštjan Zadravec s svojo ekipo – Toma prireditve obljubljajo pestro dogajanje in prijetno druženje. Za gurmanske užitke bodo poskrbeli številni že znani in tudi novi gostinski obrazi, ki se bodo predstavili s tradicionalnimi jedmi in pa z nekaj novimi okusi. Raznovrstne slastne kulinarične dobrote bodo ponujali po dostopnih cenah.

Tudi na tokratnih melodijah okusov in glasbe vas čaka prekrasno druženje in prijetno kramljanje s starimi znanci ter srečanje z novi prijatelji.

Za kulinarično gurmanske užitke bodo poskrbeli gostinci, za glasbene ritme pa Sejmarji, Veterani mengeške godbe in pa narodno zabavni trio.

Vsi, ki si želite prijetnega vzdušja, sproščenega ter nepozabnega kulinaričnega druženja lepo vabljeni v soboto, 24. junija 2023 od 10. do 18. ure na tržni prostor v Mengeš. Ne zamudite priložnosti, da lahko sami ali v družinskem krogu, s prijatelji ali znanci, skupaj pobrskate po raznovrstni kulinarični ponudbi Kuhʼne v Mengšu in poizkusite, kar vas nagovori.

Avtor: Petra Petravič; Foto: Kulturno društvo Mihaelov sejem

 

Tagi