Sobotna dežurna zobozdravstvena ambulanta tudi za občane Lukovice

Na našem portalu smo že poročali, da je v mesecu aprilu ob sobotah v Zdravstvenem domu Domžale za občane Domžal pričel delovati dežurni zobozdravnik za otroke, mlade in starejše, kmalu zatem pa še za občane Trzina. Z mesecem majem pa bo ob sobotah dežurni zobozdravnik brezplačno na voljo tudi za občane Lukovice.

Županja Občine Lukovica mag. Olga Vrankar nam je v zvezi z novostjo povedala, da so po vzpostavitvi dežurne zobozdravstvene ambulante za otroke, mlade in starejše v Domžalah s strani občank in občanov dobili več pobud, da bi bila ta ambulanta ob sobotah na voljo tudi za občane Lukovice: “Na podlagi pobud naših občank in občanov in pa tudi pozitivnih odzivov ob začetku delovanja dežurne zobozdravstvene ambulante s strani občank in občanov Domžal in Trzina, smo se na Občini Lukovica odločili, da tudi mi pristopimo k sodelovanju in skupaj z Zdravstvenim domom Domžale poskrbimo za dostopnost in širitev zdravstvenih storitev, ki so pomembna za kvaliteto bivanja naših občank in občanov. Tako so z mesecem majem zobozdravstvene storitve v dežurni zobozdravstveni ambulanti ob sobotah brezplačne tudi za občanke in občane Lukovica.”

Dežurna zobozdravstvena ambulanta dela ob sobotah in sicer med 8. in 13. uro, urnik dežurnih zobozdravstvenih ambulant pa bo za vsak mesec objavljen na spletni strani Zdravstvenega doma Domžale.

Majski razpored sobotnega zobozdravstvenega dežurstva

  • sobota, 6.05.2023Tina Terčič, dr.dent.med. ZD Domžale, Mestni trg 2, tel.: 01 / 72 45 251.
  • sobota, 13.05.2023Gabriela Košir Skobe, dr.dent.med. ZD Domžale, Mestni trg 2, Tel.: 01 / 72 45 237.
  • sobota, 20.05.2023Katarina Kovač, dr.dent.med. ZD Domžale, Mestni trg 2, Tel: 01 / 72 45 253.

Miha Ulčar

 

Tagi