Prihaja 11. dobrodelni gasilski koncert

"Pomagajmo si med seboj!"

V četrtek, 6. oktobra 2022, ob 19. uri se bo v Športni dvorani Domžale odvijal 11. dobrodelni gasilski koncert, na katerem se bodo tudi letos zbirala sredstva v Sklad za socialno ogrožene družine prostovoljnih gasilcev. Kot je že običaj, bo koncert postregel z obilico odlične glasbe in pravo mero humorja.

Po dveh letih premora, se v Športno dvorano Domžale vrača dobrodelni gasilski koncert, ki je namenjen zbiranju sredstev za pomoč ogroženih družin prostovoljnih gasilcev. Prostovoljni gasilci in njihove družine se namreč prav tako soočajo s finančnimi težavami in problemi, ki jih le s svojimi dobrimi dejanji žal ne morejo rešiti. Dosedanje izkušnje so pokazale, da je pomoč v obliki takšnega sklada na mestu, saj je preko njega pomoč prejelo že kar nekaj gasilcev, ki so se znašli v stiski oz. so potrebovali pomoč. Razveseljivo pa je tudi to, da so številne občanke in občani ter prijatelji gasilstva dobrodelni gasilski koncert vzeli za svojega, saj so se v preteklosti vedno radi odzvali in se ga udeležili ter na ta način izkazali spoštovanje do gasilcev in njihovih družin. Za človeka z veliko začetnico, ki se, ko zasliši na pomoč, takoj odzove in pomaga.

Veseli smo, kadar lahko pomagamo tistim, ki so pomoči najbolj potrebni. To znamo storiti tudi na nekoliko drugačen način.

Dobrodelni gasilski koncert, ki bo potekal v organizaciji Gasilske zveze Domžale in Občine Domžale, bodo popestrili številni glasbeni gostje in drugi nastopajoči, ki so se odpovedali honorarju in tudi sami na ta način pokazali podporo gasilcem in gasilstvu. Za dobro voljo in prijeten večer bodo tokrat poskrbeli Godba Domžale, Moški pevski zbor CZR Domžale, ansambel Stil, Aint Harmony, Miran Rudan, Fehtarji, Mladi korenjaki in trio Mirko Košutič. Program bo povezoval Gašper Bergant.

Vabljeni v četrtek, 6. oktobra 2022, ob 19. uri v Športno dvorano Domžale na prijeten koncert za dober namen, ki bo med drugim tudi popestril družabno dogajanje in življenje v naši občini.

Prodaja vstopnic:

  • eventim.si in prodajna mesta v sistemu EVENTIM
  • pri vseh PGD v občini Domžale
  • CZR Domžale
  • Gostilna Keber, Domžale
  • in uro pred prireditvijo

Miha Ulčar; Foto: Arhiv domžalca, GZ Domžale

 

Tagi