Poziv za prijavo na cepljenje proti covid-19

V prejšnjem tednu so v Zdravstvenem domu Domžale cepili že vse paciente nad 80 let, ki so bili zabeleženi na njihovih cepilnih seznamih. Ocenjujejo, da se še veliko prebivalcev, starejših od 80 let, ni prijavilo na cepljenje. V tem tednu bodo prejeli večjo pošiljko cepiva, zato vabijo vse prebivalce, ta teden predvsem starejše od 80 let, da se naročijo na cepljenje proti covid-19. 

“Covid-19 je izjemno nalezljiva in nepredvidljiva nova virusna bolezen. Najbolj ogroža starejše osebe in kronične bolnike. Te ogrožene skupine prebivalcev lahko najbolj učinkovito zaščitimo s cepljenjem proti covid-19. V Zdravstvenem domu Domžale podpiramo in pospešeno izvajamo cepljenje proti covid-19. Prepričani smo, da je cepljenje najbolj učinkovit način, da ustavimo epidemijo in spet normalno zaživimo,” so v zvezi s cepljenjem proti covidu-19 povedali v Zdravstvenem domu Domžale.

Na cepljenje se lahko naroči na telefonsko številko 01/ 7245 162, od ponedeljka do petka med 6.30 in 14.00 uro ali preko elektronske pošte cepljenje.covid@zd-domzale.si Obvezni podatki v elektronski pošti so: ime in priimek, rojstni datum in telefonska številka.

V Zdravstvenem domu Domžal ob naročilu na cepljenje paciente uvrstijo na seznam, za točni termin cepljenja pa pokličejo dan pred cepljenjem, takoj ko prejmejo zadostno pošiljko cepiva.

Miha Ulčar; Foto: arhiv domžalca

 

Komentarji uporabnikov
Tagi