Pomagajte Zavodu za šport in rekreacijo Domžale pri odkrivanju pomanjkljivosti na površinah v občini Domžale

S 1. junijem 2023 lahko Zavodu za šport in rekreacijo Domžale pomagate pri odkrivanju pomanjkljivosti na igralnih, športno – rekreativnih in sprehajalnih površinah v občini Domžale, ki jih imajo v upravljanju.

Kjerkoli boste opazili, da nekaj ni v redu, da bi lahko bilo bolje, lepše ali bolj uporabno, lahko o tem obvestite Zavod za šport in rekreacijo Domžale, ki se bo potrudil opaženo v najkrajšem možnem času tudi urediti. V kolikor dotična površina ni v njihovem upravljanju, bodo informacijo posredovali pravi osebi oziroma inštituciji.

Kako jim lahko pomagate?

Na številnih mestih igralnih in športnih površin v občini Domžale boste v četrtek, 1. junija 2023 našli panoje in plakate z logotipom Zavoda za šport in rekreacijo Domžale, kjer se nahaja tudi QR koda.

Slednjo skenirajte in znašli se boste na spletnem mestu ZŠRD, ki ga lahko umestite tudi na telefonsko omizje. Bližnjica na telefonu vam bo kasneje olajšala pot do zaznamka. Zagledali boste tudi prijazen pozdrav DOBRODOŠLI.

V kolikor boste na igralnih, športno – rekreativnih ali sprehajalnih površinah, opazili kakšno poškodbo, ali kar vam ni bilo všeč, videno s telefonom fotografirajte in fotografijo nato shranite.

Foto: canva.com

V prvem praznem prostoru (Zadeva) napišite temo oziroma vzrok poročanja, v drugem (Opis poškodbe), pa opišite, kaj vas je zmotilo oz. kaj od poškodovanega ste našli. V tretjem prostoru pa lahko naložite fotografijo (naložite lahko do 5 fotografij).

Če imate odprto lokacijo vašega telefona, potem bo zemljevid sam pokazal, na katerem mestu ste našli poškodbo oziroma stvar, ki bi jo morali popraviti (odpraviti). V kolikor nimate vklopljenega sistema sledenja telefona, lahko lokacijo vpišete lastnoročno.

Kliknite naprej in če želite povratno informacijo glede odprave napake, vpišite Vaš elektronski naslov. V kolikor tega ne želite, lahko samo pritisnete »Oddaj prijavo«.

V tretjem oknu najdete navodila, kako si lahko namestite bližnjico na namizje vašega telefona. Ko boste to namestili, bo vsako naslednje komuniciranje lažje. Sporočila bodo potekala kot po maslu.

V četrtem oknu aplikacije pa boste našli aktualne športne dogodke, ki jih lahko iščete po ključni besedi, lokaciji, datumskem terminu ali po kategoriji.
Športne dogodke bodo organizirala društva/klubi iz občine Domžale, ali društva iz drugih občin, ki bodo prireditve/dogodke organizirala v občini Domžale.

Vsa športna društva oziroma klubi, ki delujejo v občini Domžale, se lahko registrirajo v aplikacijo Zavoda za šport in rekreacijo Domžale in hkrati pa vsa društva oziroma klubi lahko brezplačno promovirajo svoj dogodek ter tako soustvarjajo okolje zadovoljnih ljudi.

V petem koraku pa vas čaka anketa.

Zavod za šport in rekreacijo Domžale si želi, da bi aplikacija postala platforma za vse občanke in občane Domžal. Izjemno cenijo vaše mnenje, saj jim resnično pomaga. Prav tako si želijo, da bi držali skupaj, kot je slogan kampanije: Sporoči in mi bomo uredili.

V Zavodu za šport in rekreacijo Domžale se vam zahvaljujejo za pomoč. Pripravljeno imajo tudi Spletno knjigo pritožb in pohval, kjer jim lahko sporočite tudi vaše mnenje.

Petra Petravič; Foto: canva.com in Zavod za šport in rekreacijo Domžale

 

Tagi