Mažijev grič na Gradiškem jezeru bo to pomlad in poletje prizorišče številnih butičnih koncertov v objemu narave

Humanitarni zavod Vrba in sonce sestavljajo fantje in dekleta, ki prihajajo iz lokalnega okolja in si želijo prebuditi glasbeni utrip in dogajanje na Mažijevem griču ob Gradiškem jezeru. To pomlad in poletje bo Mažijev grič butično glasbeno obarvan z nastopi številnih glasbenih skupin.

Organizatorji želijo obiskovalcem ponuditi možnost za prijetno druženje v prekrasnem naravnem ambientu, številnim glasbenikom pa priložnost za nepozabne butične nastope v objemu narave.

Mažijev grič je skrit kotiček v zavetju narave. Prekrasen naraven ambient na obali Gradiškega jezera, ki velja za priljubljeno sprehajalno točko ljubiteljev narave. Čaroben prostor prireditev, glasbe, smeha, prijateljev, objemov in občudovanja naravnih lepot, v samem osrčju Slovenije.

Sezono koncertov in drugih dogodkov na Mažijevem griču bodo že maja odprli MRFY-ji, sledili jim bodo Hamo & Tribute 2 love ter številni drugi glasbeniki.

V lepem naravnem ambientu, pod Tentart šotorom, boste obiskovalci uživali v dobri glasbi najboljših izvajalcev in s svojim udejstvovanjem pomagali uresničiti številne humanitarne projekte lokalnega Humanitarnega zavod Vrba in sonce, ki si želi in prizadeva povezovati ljudi iz lokalne skupnosti in bližnje okolice. V petek 19. maja 2023 ob 21. uri v na Mažijev grič v goste prihaja slovenska zasedba MRFY, medtem, ko bo v petek, 26. maja 2023 prav tako ob 21. uri čas za nastop skupine Hamo & Tribute 2 Love. Vstopnice za oba koncerta so že naprodaj. Priskbite si jih lahko na spletni strani www.mazijevgric.si. Za koncert Mrfy-ji so vstopnice naprodaj tukaj, za koncert skupine Hamo & Tribute 2 Love pa tukaj.

Mrfy, 19. maj 2023 ob 21. uri, Mažijev grič

 

Slovenska zasedba MRFY je svoj prvenec izdala leta 2018. Od takrat dalje pa so več let namenili ustvarjanju svežega materiala, ki so ga združili pod imenom Use. “S skladbami, ki so v različnih smereh, smo se naučili ne samo odpirati vrata, ampak tudi pokukati v sobo,” je povedal Gregor Strasbergar, pevec in kitarist skupine, ki si je v novem poglavju glasbenega ustvarjanja dala duška in si veliko več upala in manj omejevala. Rezultat je deset med seboj popolnoma različnih skladb. Za skladbo Prjatučki so pred kratkim prejeli tudi prestižno nagrado Zlata Piščal.

Hamo & Tribute 2 love, 26. maj 2023 ob 21. uri, Mažijev grič

 

Dinamični, iskreni in iskrivi koncerti bluesovske improvizacije so že leta ključni adut skupine Hamo & Tribute 2 Love. Albuma 3P in 4K sta jih trdno zasidrala med najbolj priljubljene izvajalce na slovenskem glasbenem prizorišču, njihova nova vinilna plošča Iz4Kani skorlajv, pa prinaša svežino v njihov koncertni repertoar.

Mažijev grič vas lepo vabi to pomlad in poletje v svoj objem in na nova doživetja sredi neokrnjene narave. Na obali priljubljenega Gradiškega jezera, ki velja za posebno jezero in priljubljeno sprehajalno točko. Umetno zajezeno jezero, ki leži delno v občini Lukovica in delno v občini Moravče bo letošnjo pomlad in poletje priljubljeno prizorišče številnih butičnih koncertov v objemu narave. Lepo vabljeni tudi vi.

Avtor: Petra Petravič; Foto: Humanitarni zavod Vrba in sonce

 

Tagi