Kamniški KULinarični petki ponovno v zelenem srcu Kamnika

V središče Kamnika se julija in avgusta vračajo KUL petki. Park Evropa pri železniški postaji Kamnik v starem mestnem jedru, bo v petek, 7. julija 2023 od 18. ure dalje gostil priljubljeno družabno kulinarično prireditev KUL petek.

Druženje bodo glasbeno popestrili prekaljeni glasbeniki skupine Turn On Irish, ki jih druži ljubezen do irske tradicionalne glasbe. Za raznoliko in sveže pripravljeno kulinarično ponudbo bodo poskrbeli številni gostinci, ki se bodo z veseljem posvetili pripravi mesnih, vegetarijanskih, orientalskih pa azijskih jedi.

Obiskovalcem bo na voljo pisana paleta, sladic, sladoledov, domačih sokov in vse tja do cocktailov. S svojo ponudbo pa bodo prisotni tudi kamniški kraft pivovarji.

Prvi poletni KUL petek bo tako potekal v petek, 7. julija 2023 od 18. ure dalje na tradicionalni lokaciji v parku Evropa v starem mestnem jedru Kamnika. Na družabno kulinarično prireditev se lahko iz Ljubljane, Domžal in krajev, ki jih povezuje železnica, odpravite kar z vlakom. Na postajališču boste lahko iz vlaka tako rekoč skoraj dobesedno izstopili na prireditveni prostor in se prepustili raznovrstnim kulinaričnim vonjavam.

Kamniški KULinarični petki bodo v zelenem srcu Kamnika potekali vsak petek v juliju in tudi avgustu na tradicionalni lokaciji v parku Evropa .

Se vidimo, ostanite KUL!

Avtor: Petra Petravič; Foto: Zavod za turizem in šport Kamnik

 

Tagi