Glasbeno združeni za dobrodelnost na koncertu v Domžalah

Vedno, ko se glasbeni svet poveže s humanitarnimi prizadevanji, nastane nekaj posebnega. Tokratna zgodba pa ima v sebi še dodatno čarobnost, saj se bodo priljubljene Bepopovke in energična Rebeka Dremelj združili na odru v Domžalah in to v imenu dobrodelnosti. Koncert, ki se obeta kot poseben glasbeni dogodek, bo hkrati tudi izjemen korak k pomoči prizadetim ob poplavah. Skupaj na enem odru, s spremljajočim bandom in s skupnimi močmi bodo ustvarili več kot le glasbeni dogodek – ustvarili bodo priložnost za upanje, solidarnost in podporo tistim, ki so izgubili v naravni nesreči.

Njihovo skupno odločitev za prvo združitev na odru v Domžalah 20. septembra 2023 so spremenile in med prvimi glasbeniki naznanile, da ga bodo izvedle za dober namen ter navdihnile mnoge glasbenike, da so in bodo ravnali podobno.

Denar od prodaje vstopnic bo namenjen prizadetim v poplavah, ki so se nedavno zgodile in prizadele marsikoga v Sloveniji. Poudarek na humanitarnosti dodaja dodatno dimenzijo koncertu, saj bo vsaka pesem in vsak aplavz simbol upanja in podpore za tiste, ki so izgubili svoje domove in premoženje.

Koncert bo obenem tudi spodbuda za tiste, ki se trudijo obnoviti in si povrniti izgubljeno. Na koncu je ta glasbeni dogodek z združeno močjo Bepopovk in Rebeke več kot le koncert. Je izjava o človeški dobroti, podpori v težkih časih in odsev tega, kar lahko dosežemo, ko se združimo v imenu dobrega. Ne le da bodo obiskovalci deležni nepozabnega glasbenega užitka, ampak bodo tudi soustvarjali spremembo in pomagali tistim, ki to najbolj potrebujejo.

Zato dobrodošli v sredo, 20. septembra 2023 ob 19. uri v Kulturni dom Franca Bernika Domžale.

Vstopnice si lahko zagotovite na tej povezavi.

Karin Božič Zupančič

 

Tagi