Dobrodelna kava v Kavarni Hiša

Izjemno priljubljena, družinam ter hišnim ljubljenčkom prijazna kavarna, Kavarna Hiša v Dobu pri Domžalah, se je odločila na svoj način na pomoč priskočiti osebam, ki so v minulih poplavah utrpele škodo. V ponedeljek, 14. avgusta 2023 bo celoten izkupiček od prodaje kave v Kavarni Hiša, v času od 8. do 22. ure namenjen v dobrodelne namene.

Kavarna Hiša v Dobu pri Domžalah je priljubljeno stičišče ljubiteljev odlične Illy kave, pravih angleških čajev, naravnih limonad in pa vod z različnimi okusi, ki jih po željah obiskovalcev z veseljem pripravi osebje v kavarni.

V ponudbi imajo tudi številne slastne domače sladice z manj sladkorja, ob katerih se lahko ob prijetnem kramljanju v družbi prijateljev, bližnjih in svojcev, tudi pocrkljate.

Hiša Kavarna se ponaša s prostornim zelenim travnikom, skrbno urejenim in zagrajenim vrtom z zanimivimi lesenimi otroškimi igrali, kjer se lahko otroci sproščeno igrajo, medtem, ko se starši v miru pogovarjajo.

Obiskovalci kavo z veseljem pijejo tako na rajskem vrtu, kjer pogled seže vse tja do Julijskih Alp, kakor tudi v skrbno opremljenih ter v »Vintage stilu« urejenih notranjih prostorih kavarne.

Dobrodelna kava

V ponedeljek 14. avgusta 2023 bo pitje kave imelo še dodaten pomen. V času od 8. do 22. ure bodo celoten izkupiček od prodaje kave v Kavarni Hiša namenili v dobrodelne namene Rdečemu križu.

Lepo vabljeni v Kavarno Hiša na Dobu pri Domžalah tudi vi. Z majhno gesto, pitjem katerekoli kave lahko v ponedeljek, 14. avgusta 2023 od 8. do 22. ure v Kavarni Hiša pomagate pomoči potrebnim tudi vi.

Avtor: Petra Petravič; Foto: Kavarna Hiša

Tagi