Čarobni december v Domžalah bo letos precej drugačen

Tradicionalne decembrske dogodke je letos Občina Domžale preselila na splet in odziv je bil nad pričakovanji. V prihodnjih dneh prihajajo še trije dogodki – najprej obisk Božička na spletu, sledi mu »Čarobno mesto s kavča« – koncert Vlada Kreslina in že tradicionalni koncert Godbe Domžale.

Obisk Božička

V četrtek, 24. decembra in v petek, 25. decembra 2020 za otroke pripravljamo virtualni dogodek »Pika išče Božička«. V sodelovanju z Zavodom Enostavno prijatelji smo pripravili predstavo, kjer bomo skupaj poiskali Božička. Predstavo si lahko ogledate na portalu Domžalec.si ob 17. uri na predbožični in božični večer ter odkrijete, če je Piki uspelo najti Božička. Morda uganete, kdo iz Domžal ji ga pomaga iskati?

»Čarobno mesto s kavča« – koncert Vlada Kreslina

V sredo, 30. decembra, ob 20. uri Občina Domžale v sodelovanju z Blunoutom in portalom Domžalec.si predvaja »Čarobno mesto s kavča«. Vsako leto je Občina organizirala vrsto različnih koncertov – tradicionalni koncert Godbe Domžale in Simfoničnega orkestra Domžale – Kamnik ter drugih glasbenikov, letos pa smo za naše občane pripravili koncert Vlada Kreslina. Pripravimo topel čaj, dišeče medenjake in se na domačem kavču udobno namestimo. Čaka nas vrhunski glasbeni večer.

Godba Domžale

Vsako leto na državni praznik samostojnosti in enotnosti Godba Domžale in Občina Domžale organizirata koncert v Športni dvorani Domžale. Ker godbeniki že tako močno pogrešajo igranje in svoje zvesto občinstvo, so za nas pripravili koncert preko spleta – spremljali jih bomo 26., 27., 28. in 29. decembra ob 19. uri na YouTube in Facebook strani Godbe Domžale ter portalu Domžalec.si.

Vabljeni k spremljanju prazničnih dogodkov!

Občina Domžale, Urad župana

Tagi