Aktualni javni razpisi Občine Domžale

Občina Domžale je v četrtek, 29. februarja 2024, objavila javne razpise, za katere poteče rok za prijavo v petek, 29. marca 2024.

Javni razpis za sofinanciranje projektov in programov dela z otroki in mladimi v letu 2024. Razpoložljiva sredstva v višini okvirno 30.000 evrov bodo dodeljena za izvajanje projektov in programov dela z otroki in/ali mladimi v letu 2024, kot so med drugim organizacija predavanja, delavnic, tečajev, srečanja, nudenje svetovanja in pomoči,  organizacija večdnevnih dejavnosti in večjih dogodkov za mlade.

Javni razpis za sofinanciranje delovanja dnevnih centrov za osebe z motnjami v duševnem razvoju. Občina Domžale v letu 2024 namenja okvirno 80.000 evrov za delovanje dnevnih centrov za osebe z motnjami v duševnem razvoju.

Javni razpis za sofinanciranje programov izobraževanja odraslih v letu 2024. Občina Domžale letos namenja okvirno 22.000 evrov za neformalne izobraževalne programe za odrasle, ki se izvajajo za občane v tretjem življenjskem obdobju na območju občine Domžale z namenom spodbujanja vseživljenjskega učenja. Sem sodijo programi pridobivanja in zviševanja ravni pismenosti in temeljnih zmožnosti, izboljšanja splošne izobraženosti, medgeneracijskega sodelovanja, skupnostnega učenja, ki omogoča povezanost učenja s spremembami v okolju, zdravega življenjskega sloga, krepitve kulturne zavesti in izražanja, medkulturnega dialoga in sobivanja različnih kultur.

Javni razpis za sofinanciranje javnih kulturnih programov in projektov v letu 2024. Gre za sofinanciranje javnih kulturnih projektov, ki jih fizične ali pravne osebe izvajajo na območju občine Domžale ter javnih kulturnih programov, ki jih izvajajo nevladne organizacije s sedežem v Občini Domžale. Namen javnega razpisa je podpora ljubiteljske kulture ter posredovanje in dostopnost kulturnih vrednot občanom občine Domžale. Višina razpoložljivih sredstev za javni razpis v letu 2024 znaša okvirno 150.000 evrov. Prijavo je mogoče oddati izključno preko spletne aplikacije DOM-a.

Ob tej priložnosti Občina Domžale vabi vse zainteresirane na predstavitev postopka oddaje vloge preko spletne aplikacije DOM-a, ki bo potekala 11. marca 2024, ob 17. uri v sejni sobi Občine Domžale.

Avtor: Občina Domžale; Foto: Image by aymane jdidi from Pixabay

 

Tagi