V ŽIVO: Veliko javno soočanje kandidatov na lokalnih volitvah v Domžalah

Letošnje lokalne volitve so v Domžalah še posebej zanimive, saj aktualni župan Toni Dragar ne kandidirata več.

Ker želimo občankam in občanom Domžal, kar se da najbolje predstaviti predstavnike list in strank ter seveda županske kandidate, smo na spletnem portal domžalec.si organizirali javno predvolilno SOOČANJE za občino Domžale, ki ga lahko v ŽIVO spremljate tudi na našem portalu in naših družabnih omrežjih.

Soočanje bo potekalo v torek, 15. novembra 2022, s pričetkom ob 18. uri v Kulturnem Domu Groblje. 

Kdo vse bo sodeloval na javnem predvolilnem soočenju

K sodelovanju na predvolilnih soočenjih smo povabili vse kandidate za župane ter stranke in liste, ki nimajo svojega županskega kandidata, se pa potegujejo za občinski svet v Domžalah.

Na soočenju domžalskih kandidatov za župane bodo sodelovali: Matej Oražem (LMO – Lista Mateja Oražma), Fani (Frančiška) Rožič Novak, (NSi) Boštjan Deželak (LTD – Lista za vse generacije), mag. Renata Kosec (LRK – Lista Renate Kosec), Tadeja Savnik (Gibanje Svoboda).

Stranke in liste, ki se prav tako predstavljajo na soočenju za domžalski občinski svet so: Piratska stranka Slovenije (Urša Orehek), Socialni demokrati -SD (Tomaž Godec), Demokratska stranka upokojencev – DESUS (Marjan Ravnikar), Slovenska demokratska stranka – SDS (mag. Tomaž Deželak).

Javno soočenje je tako odlična priložnost, da pobližje spoznate domžalske kandidate za župane in predstavnike list za volitve v občinski svet občine.

Vabljeni k ogledu soočenja na našem portalu, da bo vaša odločitev lažja, kateremu kandidatu, stranki ali listi boste v nedeljo, 20. novembra 2022 namenili svoj glas. Posnetek soočenja bo širši javnosti za ogled na voljo tudi kasneje.

Miha Ulčar, urednik; Foto: Janez Ravnikar; Video: HDV Studio/Prenosi.si

Tagi